In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Органолептичні дослідження
Органолептичні дослідження
0
поширень
Назва
Група
Вартість
У т.ч. ПДВ
т17.1.1 Органолептичні дослідження м’яса та м’ясопродуктів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
31.21
5.20
т17.1.2 Органолептичні дослідження молока та молочних продуктів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
30.12
5.02
т17.1.3 Органолептичні дослідження яєць та яйцепродуктів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
30.53
5.09
т17.1.4 Органолептичні дослідження риби та рибопродуктів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
30.98
5.16
т17.1.5 Органолептичні дослідження жирів тваринного та рослинного походження
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
25.70
4.28
т17.1.6 Органолептичні дослідження ендокринно-ферментної та кишкової сировини
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
35.63
5.94
т17.1.9 Органолептичні дослідження консервів, пресервів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
26.54
4.42
т17.10.1 Органолептичні дослідження харчових добавок: цукор ванільний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
156.24
26.04
т17.10.2 Органолептичні дослідження харчових добавок: оцти з харчової сировини
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.49
6.08
т17.10.3 Органолептичні дослідження харчових добавок: сіль кухонна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
52.46
8.74
т17.10.4 Органолептичні дослідження харчових добавок: сіль йодована
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
52.46
8.74
т17.11.1 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: води мінеральні фасовані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.10 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: соки плодові та ягідні з м’якоттю
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.11 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: соки з цитрусових плодів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.12 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: сік виноградний натуральний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.2 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: консерви, соки та напої дієтичні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.3 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: соки плодово-ягідні спиртовані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.4 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: напої безалкогольні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.5 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: солод пивоварний ячмінний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.6 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: сиропи
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.7 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: консерви, соки відновлені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.8 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: консерви, сік томатний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.11.9 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: води мінеральні питні лікувальні та лікувально-столові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.1 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: начинка сливова для пирогів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.10 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: мармелад
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.11 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: цукор білий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
156.24
26.04
т17.12.12 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: меляса із тростинного цукру-сирцю
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
156.24
26.04
т17.12.13 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: глазурі та маси для формування
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.14 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: нуга, збивний лукум, рахат-лукум, кос-халва, ойла, ала, алані, дайма-ойла, шербет, чурчхела, вершкове поліно, вершкова ковбаска, східні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.15 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: фруктовій основі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.16 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: вироби з кондитерської маси для формування
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.17 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: торти, тістечка
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.18 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: напівфабрикати кондитерські, маси горіхові та шоколадно-горіхові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.19 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: пастила, зефір
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.12.2 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: цукор рідкий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
156.24
26.04
т17.12.20 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: шоколад
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.3 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: концентрати на основі плодових і ягідних екстрактів: муси, желе, концентрати молочні: киселі, креми желейні, креми заварні, гарячий шоколад,
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
60.46
10.08
т17.12.4 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: карамель: льодяникова, з начинкою
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.5 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: цукерки
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.6 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: козинаки, грильяж, арахіс, соя, ядро соняшникового насіння, горіхи в цукрі, цукровій пудрі, горіхи солоні, мак з горіхами, набат, чайгу,
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.7 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: халва
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.12.8 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: драже
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.12.9 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: ірис
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.1 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: хрін столовий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.13.10 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: перець духмяний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.11 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: імбир
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.12 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: гвоздика
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.13 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: кориця
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.14 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: кардамон
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.15 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: перець червоний мелений
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.16 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: коріандр
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.17 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: кмин
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.18 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: бадьян
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.13.19 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: цикорій сушений
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.13.2 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: гірчиця харчова
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.3 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: суміші пряно-ароматичні для перших i других обідніх страв
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.4 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: соуси салатні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.5 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: порошок гірчичний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.6 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: ванілін
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.7 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: лист лавровий сухий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.8 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: шафран
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.13.9 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: трава майорану
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.1 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: чорниця
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.10 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: кавуни продовольчі свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.11 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: соуси фруктові із субтропічних плодових культур
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.13 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: порічки червоні свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.14 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: порічки білі свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.15 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти потерті або подрібнені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.16 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: варення
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.17 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: джеми
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.18 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: журавлина свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.19 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: брусниця свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.2 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: ожина
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.20 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.21 Органолептичні дослідження компоти асорті українські
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.22 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: повидло
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.23 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: цукати
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.24 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: соуси фруктові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.25 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: напівфабрикати концентровані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.26 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: наповнювачі з фруктів та овочів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.27 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: агрус свіжий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.28 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: айва свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.29 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: кизил свіжий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.3 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: сливи сушені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.30 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: персики свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.31 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: компоти
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.32 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: апельсини
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.33 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: мандарин
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.34 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: лимон
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.35 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: горіхи ліщини
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.36 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: виноград сушений
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.37 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: маринади плодові та ягідні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.38 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: яблука свіжі ранніх сортів дозрівання
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.39 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: горіхи волоські
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.4 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: виноград свіжий столовий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.40 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: алича дрібноплідна свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.41 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: груші свіжі пізніх сортів дозрівання
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.42 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: абрикоси свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.43 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: слива і алича крупноплідна свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.44 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: вишня свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.45 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: черешня свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.46 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: плоди граната свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.47 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти кісточкові сушені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.48 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти насіннєві сушені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.2.5 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: джем для діабетиків
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.6 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: варення для діабетиків
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.7 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: повидло для діабетиків
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.8 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти мариновані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.2.9 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: консерви фруктові для дієтичного харчування
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.1 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: печиво
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.10 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні здобні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.11 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: соломка
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.12 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби булочні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.13 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.14 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: східні солодощі борошняні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.15 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вафлі листові та фігурні (напівфабрикат)
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.16 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: торти i тістечка
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.17 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: дріжджі хлібопекарські
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.18 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні сухарні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.19 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні бубличні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.2 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вафлі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.20 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні листкові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.21 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб здобний в упаковці
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.22 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні здобні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.23 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб із пшеничного борошна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.24 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.25 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: сухарі панірувальні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.26 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб із пшеничного борошна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.3.3 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: крекер
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.4 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби кондитерські пряникові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.5 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: галети
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.6 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: рулети бісквітні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.7 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: кекси
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.8 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб із житнього та суміші житнього i пшеничного борошна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.3.9 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: палички хлібні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.4.1 Органолептичні дослідження крохмалю та крохмалеподібних продуктів: крохмаль кукурудзяний сухий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.4.2 Органолептичні дослідження крохмалю та крохмалеподібних продуктів: крохмаль картопляний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.4.4 Органолептичні дослідження крохмалю та крохмалеподібних продуктів: патока крохмальна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.1 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: соуси делікатесні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.10 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, соуси томатні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.11 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: коренеплоди та бульбоплоди
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.12 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: коріандр-зелень свіжий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.13 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: перець солодкий свіжий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.14 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: баклажани свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.15 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: часник свіжий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.16 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: цибуля ріпчаста свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.17 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: томати свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.18 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: огірки свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.19 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста цвітна свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.2 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: морква столова молода свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.20 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, овочі мариновані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.21 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви. Ікра овочева
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.22 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста червоноголова свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.23 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: чіпси картопляні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.24 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: снеки картопляні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.25 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, суміші овочеві зимові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.26 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: зелень консервована
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.27 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви. Гриби мариновані та відварені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.28 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: томати консервовані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.29 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля для промислової переробки
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.3 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: редька літня свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.30 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: продукти томатні концентровані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.31 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: редиска свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.32 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: петрушка молода свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.33 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: цибуля зелена свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.34 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, овочі фаршировані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.35 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, квасоля консервована
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.36 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, перець солодкий маринований
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.37 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: напівфабрикати з овочевих культур для промислової переробки
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.38 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: буряк столовий свіжий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.39 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: морква свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.4 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: редька зимова свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.40 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: диня свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.41 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста білоголова свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.42 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: кукурудза цукрова консервована
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.43 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста квашена
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.44 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: горох овочевий свіжий для консервування
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.45 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля свіжа для переробки
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.5.46 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля свіжа продовольча заготовча і постачальна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.47 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: огірки солені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.48 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: помідори солені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.49 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, квасоля та горох зі шпиком або свинячим жиром в томатному соусі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.5 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: квасоля стручкова овочева свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.50 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля сушена
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.51 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, салати овочеві
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.6 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: спаржа овочева свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.7 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: кабачки свіжі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.8 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста брюсельська свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.5.9 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста кольрабі свіжа
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.6.1 Органолептичні дослідження насіння: ядро кунжуту смажене
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.6.2 Органолептичні дослідження насіння: ядро соняшникового насіння
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.7.1 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай чорний байховий фасований
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
44.48
7.41
т17.7.10 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао-порошок
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.49
6.08
т17.7.12 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао-масло
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.7.13 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао терте
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.7.14 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: напої кавові розчинні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.53
6.09
т17.7.2 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай чорний байховий нефасований
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
44.48
7.41
т17.7.3 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай зелений байховий фасований
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
44.48
7.41
т17.7.4 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай зелений байховий нефасований
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
44.48
7.41
т17.7.5 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: напої нерозчинні на основі кави, цикорію та злакових
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.49
6.08
т17.7.6 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: кава натуральна розчинна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.53
6.09
т17.7.7 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: напої розчинні на основі злакових та цикорію
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.49
6.08
т17.7.8 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: консерви молочні. Кава натуральна зі згущеним молоком та цукром
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
36.49
6.08
т17.7.9 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао-боби
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.1 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: концентрати для напоїв
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.10 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: коньяки України
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.11 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: соки плодово-ягідні зброджені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.12 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: настої спиртові з рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.13 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: спирти ароматні з рослинної сировини i ефірних олій
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.14 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: шампанське України
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.8.15 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали для шампанського України та вин ігристих
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.16 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали оброблені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.17 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.18 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина ігристі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.19 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вермути
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.2 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: солод пивоварний пшеничний
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.20 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина плодово-ягідні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.21 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали плодово-ягідні оброблені
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.22 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої на основі вина
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.23 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: спирти етилові із виноградної сировини
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.8.24 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої міцні з плодових спиртів
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.25 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина столові молоді
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.26 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина плодово-ягідні газовані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.27 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина плодово-ягідні ігристі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.28 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: спирт коньячний молодий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.29 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина ігристі для експорту
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.3 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: пиво
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.4 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: горілки i горілки особливі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.5 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої лікеро-горілчані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.6 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої слабоалкогольні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.7 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: морси плодово-ягідні спиртові
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.8 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина газовані
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.8.9 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали коньячні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.1 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: суміші з борошна для млинців i оладок
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.10 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: концентрат соєвий харчовий
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.11 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: пластівці круп’яні, кукурудзяні, пшеничні, круп’яні (з круп, із суміші круп, зернобобових та суміші круп і зернобобових)
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.12 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: боби арахісу
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.13 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: кунжут
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.14 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: вироби макаронні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.15 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа манна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.16 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: борошно житнє хлібопекарське
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.17 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: пластівці вівсяні
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.18 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа гречана
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.19 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа і пшоно шліфоване
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.2 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: концентрати харчові, солодкі страви, киселі
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
44.48
7.41
т17.9.20 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа ячмінна
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.21 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа пшоняна (Полтавська, Артек)
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.3 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: сухі суміші для приготування кексів, тортів, печива, пряників
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.4 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: розпушувач для печива-повітряні зерна, круп’яні палички, круп’яні батончики, круп’яні подушечки, круп’яні трубочки, фігурні вироби, хлібці, сухарики
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56
т17.9.5 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: ядра бобів арахісу
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.30
5.55
т17.9.7 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: борошно соєве харчове
17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395]
33.34
5.56