In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
0
поширень
Назва
Група
Вартість
У т.ч. ПДВ
т12.1.1 Визначення титрометричним методом кислотності
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
40.74
6.79
т12.1.2 Визначення титрометричним методом кислотного числа жиру
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
125.96
20.99
т12.1.3 Визначення титрометричним методом перекисного числа жиру
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
95.08
15.85
т12.10 Визначення масової частки золи (кава, какао)
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
238.44
39.74
т12.11 Визначення масової частки кальцію (кухонна сіль)
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
90.64
15.11
т12.12 Визначення хлору (сіль кухонна)
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
132.47
22.08
т12.15 Визначення вологи вироби хлібобулочні
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
51.47
8.58
т12.16 Визначення кислотності у виробах хлібобулочних
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
63.04
10.51
т12.2.1 Визначення вологи ваговим методом
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
36.46
6.08
т12.2.11 Визначення склоподібності
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
39.19
6.53
т12.2.13 Визначення масова частка білка в перерахунку на суху речовину, %
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
292.13
48.69
т12.2.2 Визначення шкідників хлібних запасів
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
39.46
6.58
т12.2.3 Визначення наявності побічних і мінеральних домішок (піску), зараженості шкідниками хлібних запасів
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
47.45
7.91
т12.2.4 Визначення мінеральних домішок
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
39.71
6.62
т12.2.5 Визначення металомагнітних домішок
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
45.71
7.62
т12.2.6 Визначення жовтого пігменту
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
56.14
9.36
т12.2.7 Визначення прихованого заселення комахами
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
31.82
5.30
т12.2.8 Визначення індексу осадження
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
43.78
7.30
т12.2.9 Визначення клейковини
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
66.92
11.15
т12.3 Визначення зернової домішки в зерні та зернопродуктах
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
60.94
10.16
т12.4 Визначення шкідників в зерні та зернопродуктах (комах, личинок)
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
120.40
20.07
т12.5.1 Визначення в хлібі пористості
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
45.67
7.61
т12.5.2 Визначення в хлібі хлористого натрію
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
102.71
17.12
т12.5.3 Визначення в хлібі масової частки цукру
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
213.06
35.51
т12.5.4 Визначення в хлібі масової частки жиру
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
220.56
36.76
т12.5.5 Визначення в хлібі кислотності
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
60.61
10.10
т12.5.6 Визначення в хлібі вологості
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
80.48
13.41
т12.6.10 Визначення в борошні зараженості і забрудненості шкідниками
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
63.06
10.51
т12.6.4 Визначення в борошні мінеральної домішки
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
55.10
9.18
т12.6.5 Визначення в борошні вологи
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
117.34
19.56
т12.6.6 Визначення в борошні золи
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
186.38
31.06
т12.6.7 Визначення в борошні крупності помелу
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
79.04
13.17
т12.6.8 Визначення в борошні клейковини сирої
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
174.83
29.14
т12.6.9 Визначення в борошні металомагнітної домішки
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
63.06
10.51
т12.7 Визначення масової частки деформованих виробів (макаронні вироби)
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
88.76
14.79
т12.8 Визначення масової частки крихти у макаронних виробах
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
37.75
6.29
т12.9 Визначення масової частки золи (цукор)
12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395]
88.15
14.69