• In English
  • Хіміко-токсикологічні доcліджeння

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т1.1.1 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (РХ-МС-МС):окситетрацикліну 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.98 305.66
    т1.1.12 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфадиметоксину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.13 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфагуанідину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.14 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: стрептоміцину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.15 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: пеніциліну 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.16 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: тилозину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.18 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: дапсону 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.19 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: еритроміцину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.2 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: тетрацикліну 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.20 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: енрофлоксацину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.21 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: норфлоксацину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.22 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: хлорамфеніколу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1452.90 242.15
    т1.1.3 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: хлортетрацикліну 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.4 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: доксицикліну 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.5 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфамеразину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.6 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфаметазину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.7 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфатіазолу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.8 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфадіазину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.1.9 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфаметоксипіридазину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1833.70 305.62
    т1.10 Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2159.48 359.91
    т1.102.1 Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 294.19 49.03
    т1.102.2 Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 286.24 47.71
    т1.102.3 Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 262.37 43.73
    т1.103.1 Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 378.58 63.10
    т1.103.2 Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 361.44 60.24
    т1.103.3 Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 316.54 52.76
    т1.104.1 Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 409.72 68.29
    т1.104.2 Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 392.84 65.47
    т1.104.3 Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 376.80 62.80
    т1.105.1 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 312.48 52.08
    т1.105.3 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.80 45.63
    т1.106.1 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 282.72 47.12
    т1.106.3 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 257.53 42.92
    т1.107.1 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 339.96 56.66
    т1.107.3 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 232.48 38.75
    т1.108.1 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 286.87 47.81
    т1.108.3 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 261.70 43.62
    т1.109.1 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 288.65 48.11
    т1.109.3 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 282.68 47.11
    т1.11.1 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: діенестролу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2510.52 418.42
    т1.11.2 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: гексестролу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2510.52 418.42
    т1.11.3 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: діетилстильбестролу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2510.52 418.42
    т1.11.4 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: 19-нортестостерону 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2510.52 418.42
    т1.11.5 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: метилтестостерону 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2510.52 418.42
    т1.11.6 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: 17-бета естрадіолу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2510.52 418.42
    т1.110.1 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 286.87 47.81
    т1.110.3 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 261.70 43.62
    т1.113.1 Визначення синтетичних піретроїдів методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 282.28 47.05
    т1.113.3 Визначення синтетичних піретроїдів методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 242.46 40.41
    т1.114.1 Визначення синтетичних піретроїдів методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 326.94 54.49
    т1.114.3 Визначення синтетичних піретроїдів методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 271.61 45.27
    т1.116.1 Визначення залишкової кількості тетраметилтіурамдисульфіду (тіраму) ТМТД, тетраметилтіураммоносульфіду ТМТМ методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 325.01 54.17
    т1.116.3 Визначення залишкової кількості тетраметилтіурамдисульфіду (тіраму) ТМТД, тетраметилтіураммоносульфіду ТМТМ методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 286.52 47.75
    т1.120 Визначення неоникотиноїдів (імідаклоприду та інш.) у продуктах і сировині тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 3020.11 503.35
    т1.125 Визначення жирнокислотного складу жирів тваринного і рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1766.48 294.41
    т1.126.1 Визначення фурадану (карбофурану) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1051.91 175.32
    т1.126.3 Визначення фурадану (карбофурану) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 942.83 157.14
    т1.128 Визначення стеринів рослинного жиру в продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 6821.23 1136.87
    т1.129 Визначення тригліцеридів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1761.49 293.58
    т1.132 Визначення карбаматів в продуктах рослинного і тваринного походження методом ГХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1296.18 216.03
    т1.137.2 Визначення пестицидів та поліхлорованих біфенілів у продуктах тваринного і рослинного походження та кормах методом ГХ-МС: двісті показників 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 5320.25 886.71
    т1.142.1 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: арсену 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 270.32 45.05
    т1.142.2 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: свинцю 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 276.67 46.11
    т1.142.3 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: кадмію 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 276.67 46.11
    т1.142.4 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: цинку 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 279.22 46.54
    т1.142.5 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: міді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 279.22 46.54
    т1.142.6 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: заліза 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 271.26 45.21
    т1.143 Одночасне визначення у продуктах тваринного та рослинного походження арсену, свинцю, кадмію, цинку, міді, ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 488.24 81.37
    т1.144.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: арсену 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 269.94 44.99
    т1.144.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: свинцю 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 271.64 45.27
    т1.144.3 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кадмію 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 275.03 45.84
    т1.144.4 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: цинку 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 275.03 45.84
    т1.144.5 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: міді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 276.25 46.04
    т1.144.6 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: заліза 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 279.22 46.54
    т1.144.7 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кобальту 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 262.88 43.81
    т1.144.8 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: марганцю 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 262.88 43.81
    т1.144.9 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: молібдену 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 262.88 43.81
    т1.145 Одночасне визначення у кормах, кормових добавках та преміксах арсену, кадмію, цинку, міді, ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 488.24 81.37
    т1.146.1 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: арсену 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 279.22 46.54
    т1.146.10 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: алюмінію 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 285.49 47.58
    т1.146.2 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: свинцю 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 275.03 45.84
    т1.146.3 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кадмію 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 279.22 46.54
    т1.146.4 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: цинку 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 280.04 46.67
    т1.146.5 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: міді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 279.62 46.60
    т1.146.6 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: заліза 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 275.03 45.84
    т1.146.7 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кобальту 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 282.68 47.11
    т1.146.8 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: марганцю 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 282.68 47.11
    т1.146.9 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: хрому 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 287.36 47.89
    т1.147 Одночасне визначення арсену, кадмію, цинку, міді, заліза, ртуті, кобальту, марганцю, хрому, алюмінію у воді для тварин методом атомно-абсорбційної спектрометрії 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 491.78 81.96
    т1.148.1 Визначення арсену фотоколориметричним методом у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 483.86 80.64
    т1.148.2 Визначення арсену фотоколориметричним методом у кормах, кормових добавках та преміксах 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 439.34 73.22
    т1.149.1 Визначення ртуті фотоколориметричним методом у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 267.88 44.65
    т1.149.2 Визначення ртуті фотоколориметричним методом у кормах, кормових добавках та преміксах 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 267.88 44.65
    т1.15 Одночасне визначення залишкової кількості групи кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2918.95 486.49
    т1.150.1 Визначення ртуті методом холодної пари у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 264.97 44.16
    т1.150.2 Визначення ртуті методом холодної пари у кормах, кормових добавках та преміксах 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 267.04 44.51
    т1.150.3 Визначення ртуті методом холодної пари у воді для тварин 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 262.88 43.81
    т1.152 Визначення олова у продуктах консервованого тваринного та рослинного походження методом атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум’ї 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 606.73 101.12
    т1.153 Визначення ртуті у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках і преміксах та у воді питній методом атомно-абсорбційної спектрометрії за допомогою ртутного аналізатора DMA-80 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1007.59 167.93
    т1.154 Визначення ртуті у воді питній, водойм 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 168.48 28.08
    т1.159 Визначення дитіокарбаматів у продуктах харчування методом газової хроматографії 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2295.28 382.55
    т1.16.1 Визначення залишкової кількості бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: кленбутеролу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2033.94 338.99
    т1.16.2 Визначення залишкової кількості бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: сальбутамолу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2033.94 338.99
    т1.16.3 Визначення залишкової кількості бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: циматеролу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2033.94 338.99
    т1.17 Одночасне визначення залишкової кількості групи бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 2033.94 338.99
    т1.25 Визначення барвників у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1236.85 206.14
    т1.27.1 Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 866.36 144.39
    т1.27.2 Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ у кормах, кормових добавках та преміксах 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 824.50 137.42
    т1.28.1 Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1216.31 202.72
    т1.28.2 Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ у кормах, кормових добавках та преміксах 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1341.85 223.64
    т1.29 Визначення меламіну в молоці та молочній продукції 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1606.08 267.68
    т1.3.1 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфамеразину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.3.2 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфаметазину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.3.3 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфатіазолу 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.3.4 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфадіазину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.3.5 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфаметоксипіридазину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.3.8 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфадиметоксину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.3.9 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфагуанідину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1582.61 263.77
    т1.33 Визначення харчових добавок в безалкогольних напоях методом ВЕРХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 974.75 162.46
    т1.36.1 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 344.59 57.43
    т1.36.2 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 373.07 62.18
    т1.37.1 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 436.45 72.74
    т1.37.2 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 418.09 69.68
    т1.38.1 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 352.97 58.83
    т1.38.2 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 378.08 63.01
    т1.39.1 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 579.42 96.57
    т1.39.2 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 406.31 67.72
    т1.40.1 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 381.70 63.62
    т1.40.2 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 399.50 66.58
    т1.41.1 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 368.98 61.50
    т1.41.2 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ у у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 339.47 56.58
    т1.42.1 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 362.53 60.42
    т1.42.2 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 385.02 64.17
    т1.43.1 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 367.94 61.32
    т1.43.2 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 362.02 60.34
    т1.44.1 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 353.10 58.85
    т1.44.2 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 344.11 57.35
    т1.45.1 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 398.09 66.35
    т1.45.2 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 384.05 64.01
    т1.5.1 Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: енрофлоксацину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 931.52 155.25
    т1.5.2 Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: данофлоксацину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 906.07 151.01
    т1.5.3 Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: норфлоксацину 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 901.60 150.27
    т1.50.1 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 406.33 67.72
    т1.50.2 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 384.05 64.01
    т1.51.1 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 406.33 67.72
    т1.51.2 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 384.05 64.01
    т1.65.1 Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 383.28 63.88
    т1.65.2 Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 374.48 62.41
    т1.66.1 Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 515.78 85.96
    т1.66.2 Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 451.37 75.23
    т1.67.1 Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 307.36 51.23
    т1.67.2 Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 295.61 49.27
    т1.67.3 Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 272.39 45.40
    т1.68.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 276.67 46.11
    т1.68.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 278.30 46.38
    т1.68.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 274.09 45.68
    т1.69.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 260.76 43.46
    т1.69.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 267.84 44.64
    т1.69.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 250.16 41.69
    т1.7 Одночасне визначення залишкової кількості групи фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 1034.48 172.41
    т1.70.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 340.08 56.68
    т1.70.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 346.08 57.68
    т1.70.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 283.50 47.25
    т1.71.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 307.49 51.25
    т1.71.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 306.17 51.03
    т1.71.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 285.11 47.52
    т1.72.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 283.01 47.17
    т1.72.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 283.01 47.17
    т1.72.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.00 45.50
    т1.73.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 307.49 51.25
    т1.73.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 306.17 51.03
    т1.73.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 295.57 49.26
    т1.74.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 329.58 54.93
    т1.74.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 335.54 55.92
    т1.74.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.00 45.50
    т1.75.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 307.49 51.25
    т1.75.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 306.17 51.03
    т1.75.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 291.42 48.57
    т1.76.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 329.58 54.93
    т1.76.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 321.14 53.52
    т1.76.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.00 45.50
    т1.77.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 307.49 51.25
    т1.77.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 306.17 51.03
    т1.77.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 238.54 39.76
    т1.78.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 276.67 46.11
    т1.78.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 278.47 46.41
    т1.78.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 226.43 37.74
    т1.79.1 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 260.95 43.49
    т1.79.2 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 259.60 43.27
    т1.79.3 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 244.85 40.81
    т1.80.1 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 288.97 48.16
    т1.80.2 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 287.17 47.86
    т1.80.3 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.00 45.50
    т1.83.1 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 260.95 43.49
    т1.83.2 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 259.60 43.27
    т1.83.3 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 249.04 41.51
    т1.84.1 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 288.97 48.16
    т1.84.2 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 286.56 47.76
    т1.84.3 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.00 45.50
    т1.85.1 Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 288.46 48.08
    т1.85.2 Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 282.91 47.15
    т1.85.3 Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 271.57 45.26
    т1.86.1 Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 325.39 54.23
    т1.86.2 Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 288.97 48.16
    т1.86.3 Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 273.00 45.50
    т1.89.1 Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 307.49 51.25
    т1.89.2 Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 306.17 51.03
    т1.89.3 Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 291.42 48.57
    т1.90.1 Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 278.82 46.47
    т1.90.2 Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ у кормах, кормових добавках 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 255.54 42.59
    т1.90.3 Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ у воді 01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395] 232.96 38.83