In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
0
поширень
Назва
Група
Вартість
У т.ч. ПДВ
т1.1.1 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (РХ-МС-МС):окситетрацикліну
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.98
305.66
т1.1.12 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфадиметоксину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.13 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфагуанідину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.14 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: стрептоміцину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.15 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: пеніциліну
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.16 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: тилозину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.18 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: дапсону
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.19 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: еритроміцину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.2 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: тетрацикліну
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.20 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: енрофлоксацину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.21 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: норфлоксацину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.22 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: хлорамфеніколу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1452.90
242.15
т1.1.3 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: хлортетрацикліну
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.4 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: доксицикліну
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.5 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфамеразину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.6 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфаметазину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.7 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфатіазолу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.8 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфадіазину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.1.9 Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: сульфаметоксипіридазину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1833.70
305.62
т1.10 Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2159.48
359.91
т1.102.1 Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
294.19
49.03
т1.102.2 Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
286.24
47.71
т1.102.3 Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
262.37
43.73
т1.103.1 Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
378.58
63.10
т1.103.2 Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
361.44
60.24
т1.103.3 Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
316.54
52.76
т1.104.1 Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
409.72
68.29
т1.104.2 Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
392.84
65.47
т1.104.3 Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
376.80
62.80
т1.105.1 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
312.48
52.08
т1.105.3 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.80
45.63
т1.106.1 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
282.72
47.12
т1.106.3 Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
257.53
42.92
т1.107.1 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
339.96
56.66
т1.107.3 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
232.48
38.75
т1.108.1 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
286.87
47.81
т1.108.3 Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
261.70
43.62
т1.109.1 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
288.65
48.11
т1.109.3 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
282.68
47.11
т1.11.1 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: діенестролу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2510.52
418.42
т1.11.2 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: гексестролу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2510.52
418.42
т1.11.3 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: діетилстильбестролу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2510.52
418.42
т1.11.4 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: 19-нортестостерону
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2510.52
418.42
т1.11.5 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: метилтестостерону
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2510.52
418.42
т1.11.6 Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: 17-бета естрадіолу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2510.52
418.42
т1.110.1 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
286.87
47.81
т1.110.3 Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
261.70
43.62
т1.113.1 Визначення синтетичних піретроїдів методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
282.28
47.05
т1.113.3 Визначення синтетичних піретроїдів методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
242.46
40.41
т1.114.1 Визначення синтетичних піретроїдів методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
326.94
54.49
т1.114.3 Визначення синтетичних піретроїдів методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
271.61
45.27
т1.116.1 Визначення залишкової кількості тетраметилтіурамдисульфіду (тіраму) ТМТД, тетраметилтіураммоносульфіду ТМТМ методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
325.01
54.17
т1.116.3 Визначення залишкової кількості тетраметилтіурамдисульфіду (тіраму) ТМТД, тетраметилтіураммоносульфіду ТМТМ методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
286.52
47.75
т1.120 Визначення неоникотиноїдів (імідаклоприду та інш.) у продуктах і сировині тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
3020.11
503.35
т1.125 Визначення жирнокислотного складу жирів тваринного і рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1766.48
294.41
т1.126.1 Визначення фурадану (карбофурану) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1051.91
175.32
т1.126.3 Визначення фурадану (карбофурану) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
942.83
157.14
т1.128 Визначення стеринів рослинного жиру в продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
6821.23
1136.87
т1.129 Визначення тригліцеридів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1761.49
293.58
т1.132 Визначення карбаматів в продуктах рослинного і тваринного походження методом ГХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1296.18
216.03
т1.137.2 Визначення пестицидів та поліхлорованих біфенілів у продуктах тваринного і рослинного походження та кормах методом ГХ-МС: двісті показників
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
5320.25
886.71
т1.142.1 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: арсену
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
270.32
45.05
т1.142.2 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: свинцю
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
276.67
46.11
т1.142.3 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: кадмію
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
276.67
46.11
т1.142.4 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: цинку
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
279.22
46.54
т1.142.5 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: міді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
279.22
46.54
т1.142.6 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методоматомно-абсорбційної спектрометрії: заліза
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
271.26
45.21
т1.143 Одночасне визначення у продуктах тваринного та рослинного походження арсену, свинцю, кадмію, цинку, міді, ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
488.24
81.37
т1.144.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: арсену
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
269.94
44.99
т1.144.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: свинцю
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
271.64
45.27
т1.144.3 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кадмію
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
275.03
45.84
т1.144.4 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: цинку
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
275.03
45.84
т1.144.5 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: міді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
276.25
46.04
т1.144.6 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: заліза
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
279.22
46.54
т1.144.7 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кобальту
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
262.88
43.81
т1.144.8 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: марганцю
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
262.88
43.81
т1.144.9 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: молібдену
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
262.88
43.81
т1.145 Одночасне визначення у кормах, кормових добавках та преміксах арсену, кадмію, цинку, міді, ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
488.24
81.37
т1.146.1 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: арсену
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
279.22
46.54
т1.146.10 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: алюмінію
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
285.49
47.58
т1.146.2 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: свинцю
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
275.03
45.84
т1.146.3 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кадмію
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
279.22
46.54
т1.146.4 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: цинку
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
280.04
46.67
т1.146.5 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: міді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
279.62
46.60
т1.146.6 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: заліза
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
275.03
45.84
т1.146.7 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: кобальту
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
282.68
47.11
т1.146.8 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: марганцю
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
282.68
47.11
т1.146.9 Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: хрому
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
287.36
47.89
т1.147 Одночасне визначення арсену, кадмію, цинку, міді, заліза, ртуті, кобальту, марганцю, хрому, алюмінію у воді для тварин методом атомно-абсорбційної спектрометрії
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
491.78
81.96
т1.148.1 Визначення арсену фотоколориметричним методом у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
483.86
80.64
т1.148.2 Визначення арсену фотоколориметричним методом у кормах, кормових добавках та преміксах
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
439.34
73.22
т1.149.1 Визначення ртуті фотоколориметричним методом у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
267.88
44.65
т1.149.2 Визначення ртуті фотоколориметричним методом у кормах, кормових добавках та преміксах
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
267.88
44.65
т1.15 Одночасне визначення залишкової кількості групи кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2918.95
486.49
т1.150.1 Визначення ртуті методом холодної пари у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
264.97
44.16
т1.150.2 Визначення ртуті методом холодної пари у кормах, кормових добавках та преміксах
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
267.04
44.51
т1.150.3 Визначення ртуті методом холодної пари у воді для тварин
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
262.88
43.81
т1.152 Визначення олова у продуктах консервованого тваринного та рослинного походження методом атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум’ї
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
606.73
101.12
т1.153 Визначення ртуті у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках і преміксах та у воді питній методом атомно-абсорбційної спектрометрії за допомогою ртутного аналізатора DMA-80
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1007.59
167.93
т1.154 Визначення ртуті у воді питній, водойм
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
168.48
28.08
т1.159 Визначення дитіокарбаматів у продуктах харчування методом газової хроматографії
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2295.28
382.55
т1.16.1 Визначення залишкової кількості бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: кленбутеролу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2033.94
338.99
т1.16.2 Визначення залишкової кількості бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: сальбутамолу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2033.94
338.99
т1.16.3 Визначення залишкової кількості бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: циматеролу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2033.94
338.99
т1.17 Одночасне визначення залишкової кількості групи бета-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
2033.94
338.99
т1.25 Визначення барвників у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1236.85
206.14
т1.27.1 Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
866.36
144.39
т1.27.2 Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ у кормах, кормових добавках та преміксах
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
824.50
137.42
т1.28.1 Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1216.31
202.72
т1.28.2 Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ у кормах, кормових добавках та преміксах
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1341.85
223.64
т1.29 Визначення меламіну в молоці та молочній продукції
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1606.08
267.68
т1.3.1 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфамеразину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.3.2 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфаметазину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.3.3 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфатіазолу
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.3.4 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфадіазину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.3.5 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфаметоксипіридазину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.3.8 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфадиметоксину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.3.9 Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: сульфагуанідину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1582.61
263.77
т1.33 Визначення харчових добавок в безалкогольних напоях методом ВЕРХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
974.75
162.46
т1.36.1 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
344.59
57.43
т1.36.2 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
373.07
62.18
т1.37.1 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
436.45
72.74
т1.37.2 Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
418.09
69.68
т1.38.1 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
352.97
58.83
т1.38.2 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
378.08
63.01
т1.39.1 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
579.42
96.57
т1.39.2 Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
406.31
67.72
т1.40.1 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
381.70
63.62
т1.40.2 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
399.50
66.58
т1.41.1 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
368.98
61.50
т1.41.2 Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ у у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
339.47
56.58
т1.42.1 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
362.53
60.42
т1.42.2 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
385.02
64.17
т1.43.1 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
367.94
61.32
т1.43.2 Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
362.02
60.34
т1.44.1 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
353.10
58.85
т1.44.2 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
344.11
57.35
т1.45.1 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
398.09
66.35
т1.45.2 Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
384.05
64.01
т1.5.1 Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: енрофлоксацину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
931.52
155.25
т1.5.2 Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: данофлоксацину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
906.07
151.01
т1.5.3 Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: норфлоксацину
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
901.60
150.27
т1.50.1 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
406.33
67.72
т1.50.2 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
384.05
64.01
т1.51.1 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
406.33
67.72
т1.51.2 Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
384.05
64.01
т1.65.1 Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
383.28
63.88
т1.65.2 Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
374.48
62.41
т1.66.1 Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
515.78
85.96
т1.66.2 Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
451.37
75.23
т1.67.1 Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
307.36
51.23
т1.67.2 Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
295.61
49.27
т1.67.3 Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
272.39
45.40
т1.68.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
276.67
46.11
т1.68.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
278.30
46.38
т1.68.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
274.09
45.68
т1.69.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
260.76
43.46
т1.69.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
267.84
44.64
т1.69.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
250.16
41.69
т1.7 Одночасне визначення залишкової кількості групи фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
1034.48
172.41
т1.70.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
340.08
56.68
т1.70.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
346.08
57.68
т1.70.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
283.50
47.25
т1.71.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
307.49
51.25
т1.71.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
306.17
51.03
т1.71.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
285.11
47.52
т1.72.1 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
283.01
47.17
т1.72.2 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
283.01
47.17
т1.72.3 Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.00
45.50
т1.73.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
307.49
51.25
т1.73.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
306.17
51.03
т1.73.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
295.57
49.26
т1.74.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
329.58
54.93
т1.74.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
335.54
55.92
т1.74.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.00
45.50
т1.75.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
307.49
51.25
т1.75.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
306.17
51.03
т1.75.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
291.42
48.57
т1.76.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
329.58
54.93
т1.76.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
321.14
53.52
т1.76.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.00
45.50
т1.77.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
307.49
51.25
т1.77.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
306.17
51.03
т1.77.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
238.54
39.76
т1.78.1 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
276.67
46.11
т1.78.2 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
278.47
46.41
т1.78.3 Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
226.43
37.74
т1.79.1 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
260.95
43.49
т1.79.2 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
259.60
43.27
т1.79.3 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
244.85
40.81
т1.80.1 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
288.97
48.16
т1.80.2 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
287.17
47.86
т1.80.3 Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.00
45.50
т1.83.1 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
260.95
43.49
т1.83.2 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
259.60
43.27
т1.83.3 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
249.04
41.51
т1.84.1 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
288.97
48.16
т1.84.2 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
286.56
47.76
т1.84.3 Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.00
45.50
т1.85.1 Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
288.46
48.08
т1.85.2 Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
282.91
47.15
т1.85.3 Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
271.57
45.26
т1.86.1 Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
325.39
54.23
т1.86.2 Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
288.97
48.16
т1.86.3 Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
273.00
45.50
т1.89.1 Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
307.49
51.25
т1.89.2 Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
306.17
51.03
т1.89.3 Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
291.42
48.57
т1.90.1 Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ у продуктах тваринного та рослинного походження
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
278.82
46.47
т1.90.2 Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ у кормах, кормових добавках
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
255.54
42.59
т1.90.3 Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ у воді
01Хіміко-токсикологічні доcліджeння [25.02.2021 №395]
232.96
38.83