In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дoслідження
0
поширень
Назва
Група
Вартість
У т.ч. ПДВ
т7.1.10 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну В3
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
392.48
65.41
т7.1.12 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну В5
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
414.07
69.01
т7.1.13 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну В6
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
412.03
68.67
т7.1.2 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: сечовини
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
122.48
20.41
т7.1.3 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: нітратів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
121.64
20.27
т7.1.4 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: нітритів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
104.12
17.35
т7.1.5 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: каротину
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
84.90
14.15
т7.1.6 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: фосфору
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
726.06
121.01
т7.1.8 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну А
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
255.58
42.60
т7.1.9 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну Е
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
396.35
66.06
т7.12 Визначення обмінної енергії кормів методом розрахунку
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
74.34
12.39
т7.13 Визначення домішок у зерні (смітної домішки, зіпсованих зерен, куколю, мінеральної та шкідливої
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
113.86
18.98
т7.14 Визначення вмісту фузаріозних зерен у кормах, кормових добавках та преміксах
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
36.72
6.12
т7.15.1 Визначення у кормах, кормових добавках іонометричним методом: уреази
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
58.49
9.75
т7.15.2 Визначення у кормах, кормових добавках іонометричним методом: нітратів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
49.54
8.26
т7.15.3 Визначення у кормах, кормових добавках іонометричним методом: нітритів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
34.81
5.80
т7.16 Визначення вмісту металомагнітних домішок у кормах, кормових добавках та преміксах
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
35.84
5.97
т7.17.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: кислотного числа жиру
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
926.65
154.44
т7.17.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: перекисного числа жиру
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
918.08
153.01
т7.18.1 Визначення в казеїні: індексу розчинності
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
37.33
6.22
т7.18.2 Визначення в казеїні: кислотності титрометричним методом
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
67.19
11.20
т7.18.3 Визначення в казеїні: вологи ваговим методом
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
59.88
9.98
т7.18.4 Визначення в казеїні: жиру кислотним методом
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
210.67
35.11
т7.18.5 Визначення в казеїні: масової частки золи ваговим методом
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
135.37
22.56
т7.19.4 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах фотоколориметричним методом: фосфору (розчинного в соляній кислоті)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
193.31
32.22
т7.2.1 Визначення у продуктах тваринного походження, кормах, кормових добавках, преміксах та біологічному матеріалі флюорометричним методом: вітаміну В1
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
189.94
31.66
т7.2.2 Визначення у продуктах тваринного походження, кормах, кормових добавках, преміксах та біологічному матеріалі флюорометричним методом: вітаміну В2
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
126.58
21.10
т7.2.3 Визначення у продуктах тваринного походження, кормах, кормових добавках, преміксах та біологічному матеріалі флюорометричним методом: вітаміну С
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
333.80
55.63
т7.20.2 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах методом ВЕРХ: триптофану
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
555.65
92.61
т7.20.3 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах методом ВЕРХ: лізину
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
534.30
89.05
т7.22.9 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах: масової частки нерозчинного в соляній кислоті залишку
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
53.78
8.96
т7.24.1 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітратів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
24.92
4.15
т7.24.2 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітратів (крім капустяних)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
32.76
5.46
т7.24.3 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітратів капустяних
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
43.32
7.22
т7.24.4 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітритів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
25.19
4.20
т7.25.1 Визначення в рослинній продукції фотоколориметричним методом: нітратів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
87.73
14.62
т7.25.2 Визначення в рослинній продукції фотоколориметричним методом: нітритів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
83.83
13.97
т7.28 Визначення масової частки сірчистого ангідриду (овочі) (якісний метод)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
90.02
15.00
т7.3 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах вологи ваговим методом
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
437.06
72.84
т7.32 Визначення вуглеводів у сировині, продуктах тваринного та рослинного походження (розрахунковим методом)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
87.31
14.55
т7.33 Досліджння руктів, овочів та продуктів їх переробки – сірчистий ангідрид (кількісний метод)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
1318.85
219.81
т7.34 Дослідження цукрів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
289.36
48.23
т7.35.1 Фізико-хімічні дослідження парфумерно-косметичних та піно-мийних засобів: визначення зовнішнього вигляду, кольору, однорідності, запаху
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
159.62
26.60
т7.35.2 Фізико-хімічні дослідження парфумерно-косметичних та піно-мийних засобів: визначення масової частки води і летких речовин
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
341.30
56.88
т7.35.3 Фізико-хімічні дослідження парфумерно-косметичних та піно-мийних засобів: дослідження водневого показника (рН)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
277.50
46.25
т7.37.1 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: кольоровість
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
139.88
23.31
т7.37.10 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: рН
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
217.34
36.22
т7.37.11 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: цукри
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
154.98
25.83
т7.37.12 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: кислотність та лужність
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
141.36
23.56
т7.37.14 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: металеві, магнітні, сторонні домішки
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
139.88
23.31
т7.37.16 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: жир
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
344.40
57.40
т7.37.17 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: феродомішки
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.37.2 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: каламутність
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
139.88
23.31
т7.37.20 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: дріб’язок
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.37.3 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: зола
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
143.77
23.96
т7.37.4 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: волога та сухі речовини
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
139.88
23.31
т7.37.5 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: редукувальні речовини
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
295.34
49.22
т7.37.7 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: крохмаль
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.37.9 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: сахароза
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
154.98
25.83
т7.38.2 Фізико-хімічні дослідження плодоовочевої продукції (гриби): масова частка мінеральних домішок
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.39.1 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка титрованих кислот
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
151.40
25.23
т7.39.10 Фізико-хімічні дослідження соків: масова концентрація летких кислот
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
64.78
10.80
т7.39.2 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка розчинних сухих речовин
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
350.56
58.43
т7.39.3 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка м’якоті
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
139.88
23.31
т7.39.4 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка хлоридів
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
156.24
26.04
т7.39.5 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка сахарози
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
75.40
12.57
т7.39.6 Фізико-хімічні дослідження соків: лужність золи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
290.33
48.39
т7.39.7 Фізико-хімічні дослідження соків: етиловий спирт
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
1128.89
188.15
т7.39.8 Фізико-хімічні дослідження соків: масова концентрація кислот
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
61.36
10.23
т7.40.1 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення якості упаковки та маркування
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.10 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка оцтової кислоти
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
61.36
10.23
т7.40.11 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка кухонної солі
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
66.10
11.02
т7.40.12 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка жиру
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
175.73
29.29
т7.40.13 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка азоту (білку)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
72.79
12.13
т7.40.14 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка сирої клітковини
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
85.48
14.25
т7.40.15 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка водорозчинних екстрактивних речовин
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.2 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення маси нетто
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.3 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення зараженості шкідниками, металевих домішок та інших
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.4 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення сторонніх мінеральних домішок
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.5 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення крупності помелу
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.6 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення летких зерен білого та чорного перця горошком
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.29
10.05
т7.40.7 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка вологи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
169.74
28.29
т7.40.8 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка золи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
139.88
23.31
т7.40.9 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка ефірних олій
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
76.88
12.81
т7.41.1 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка вологи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.10 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: зерна пошкоджені комахами
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.2 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: маса нетто
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.3 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка водорозчинних екстрактивних речовин
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.4 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка золи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.5 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка металевих домішок, сторонніх домішок
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.6 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: крупність помелу
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.7 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: розмір
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.41.8 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: рН
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
138.43
23.07
т7.41.9 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: розчинність
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
60.97
10.16
т7.42.1 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: масова частка вологи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
284.63
47.44
т7.42.2 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: масова частка екстракту в сухій речовині
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.96
46.83
т7.42.3 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: кількість карамельних зернят
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
100.78
16.80
т7.42.4 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: масова частка смітної домішки
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
100.78
16.80
т7.42.5 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: колір
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.96
46.83
т7.43.1 Фізико-хімічні дослідження пива: об’ємна частка спирту
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.60
46.77
т7.43.2 Фізико-хімічні дослідження пива: колір
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.96
46.83
т7.43.3 Фізико-хімічні дослідження пива: кислотність
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
282.47
47.08
т7.43.4 Фізико-хімічні дослідження пива: масова частка діоксиду вуглецю
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.96
46.83
т7.43.5 Фізико-хімічні дослідження пива: масова частка сухої речовини в початковому суслі
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.96
46.83
т7.44.1 Фізико-хімічні дослідження вина: об’ємна частка етилового спирту
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
280.60
46.77
т7.44.10 Фізико-хімічні дослідження вина: визначення масової концентрації летких кислот у перерахунку на оцтову кислоту
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
585.19
97.53
т7.44.11 Фізико-хімічні дослідження вина: визначення масової концентрації загальної сірчистої кислоти у вині
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
1028.76
171.46
т7.44.16 Фізико-хімічні дослідження вина: густина
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
150.73
25.12
т7.44.2 Фізико-хімічні дослідження вина: масова концентрація цукру
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
1646.03
274.34
т7.44.3 Фізико-хімічні дослідження вина: масова концентрація титрованих кислот
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
311.74
51.96
т7.44.6 Фізико-хімічні дослідження вина: рН
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
217.73
36.29
т7.45.1 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення об’ємної частки спирту етилового
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
551.17
91.86
т7.45.11 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення масової концентрації сухого залишку
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
551.17
91.86
т7.45.13 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення повноти наливу
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
551.17
91.86
т7.45.14 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення міцності горілок ареометром
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
551.17
91.86
т7.45.15 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення лужності
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
553.24
92.21
т7.45.16 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: масова частка цукрів у перерахунку на інвертний
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
1183.09
197.18
т7.45.17 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення вільної і загальної сірчистої кислоти
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
1028.76
171.46
т7.45.2 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення проби на чистоту
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
553.39
92.23
т7.45.3 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення проби на фурфурол
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
565.19
94.20
т7.45.4 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення окиснюваності спирту
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
552.79
92.13
т7.45.7 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення масової концентрації кислот
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
555.65
92.61
т7.5.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: азоту та сирого протеїну (білка)
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
181.49
30.25
т7.5.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: кальцію
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
486.60
81.10
т7.5.3 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: золи
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
472.66
78.78
т7.5.4 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: кислотності
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
72.43
12.07
т7.5.5 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: рН
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
62.74
10.46
т7.5.6 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: органічних кислот
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
412.49
68.75
т7.6 Визначення масової частки натрія хлористого в кормах
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
887.00
147.83
т7.7.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом екстракції: жиру
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
612.62
102.10
т7.7.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом екстракції: сирої клітковини
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
135.62
22.60
т7.8 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах золи ваговим методом
07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395]
69.12
11.52