• In English
  • Фізико-хімічні дoслідження

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т7.1.10 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну В3 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 392.48 65.41
    т7.1.12 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну В5 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 414.07 69.01
    т7.1.13 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну В6 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 412.03 68.67
    т7.1.2 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: сечовини 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 122.48 20.41
    т7.1.3 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: нітратів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 121.64 20.27
    т7.1.4 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: нітритів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 104.12 17.35
    т7.1.5 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: каротину 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 84.90 14.15
    т7.1.6 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: фосфору 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 726.06 121.01
    т7.1.8 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну А 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 255.58 42.60
    т7.1.9 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах, біологічному матеріалі колориметричним методом: вітаміну Е 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 396.35 66.06
    т7.12 Визначення обмінної енергії кормів методом розрахунку 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 74.34 12.39
    т7.13 Визначення домішок у зерні (смітної домішки, зіпсованих зерен, куколю, мінеральної та шкідливої 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 113.86 18.98
    т7.14 Визначення вмісту фузаріозних зерен у кормах, кормових добавках та преміксах 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 36.72 6.12
    т7.15.1 Визначення у кормах, кормових добавках іонометричним методом: уреази 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 58.49 9.75
    т7.15.2 Визначення у кормах, кормових добавках іонометричним методом: нітратів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 49.54 8.26
    т7.15.3 Визначення у кормах, кормових добавках іонометричним методом: нітритів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 34.81 5.80
    т7.16 Визначення вмісту металомагнітних домішок у кормах, кормових добавках та преміксах 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 35.84 5.97
    т7.17.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: кислотного числа жиру 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 926.65 154.44
    т7.17.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: перекисного числа жиру 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 918.08 153.01
    т7.18.1 Визначення в казеїні: індексу розчинності 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 37.33 6.22
    т7.18.2 Визначення в казеїні: кислотності титрометричним методом 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 67.19 11.20
    т7.18.3 Визначення в казеїні: вологи ваговим методом 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 59.88 9.98
    т7.18.4 Визначення в казеїні: жиру кислотним методом 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 210.67 35.11
    т7.18.5 Визначення в казеїні: масової частки золи ваговим методом 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 135.37 22.56
    т7.19.4 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах фотоколориметричним методом: фосфору (розчинного в соляній кислоті) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 193.31 32.22
    т7.2.1 Визначення у продуктах тваринного походження, кормах, кормових добавках, преміксах та біологічному матеріалі флюорометричним методом: вітаміну В1 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 189.94 31.66
    т7.2.2 Визначення у продуктах тваринного походження, кормах, кормових добавках, преміксах та біологічному матеріалі флюорометричним методом: вітаміну В2 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 126.58 21.10
    т7.2.3 Визначення у продуктах тваринного походження, кормах, кормових добавках, преміксах та біологічному матеріалі флюорометричним методом: вітаміну С 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 333.80 55.63
    т7.20.2 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах методом ВЕРХ: триптофану 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 555.65 92.61
    т7.20.3 Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах методом ВЕРХ: лізину 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 534.30 89.05
    т7.22.9 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах: масової частки нерозчинного в соляній кислоті залишку 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 53.78 8.96
    т7.24.1 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітратів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 24.92 4.15
    т7.24.2 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітратів (крім капустяних) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 32.76 5.46
    т7.24.3 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітратів капустяних 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 43.32 7.22
    т7.24.4 Визначення в рослинній продукції іонометричним методом: нітритів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 25.19 4.20
    т7.25.1 Визначення в рослинній продукції фотоколориметричним методом: нітратів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 87.73 14.62
    т7.25.2 Визначення в рослинній продукції фотоколориметричним методом: нітритів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 83.83 13.97
    т7.28 Визначення масової частки сірчистого ангідриду (овочі) (якісний метод) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 90.02 15.00
    т7.3 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах вологи ваговим методом 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 437.06 72.84
    т7.32 Визначення вуглеводів у сировині, продуктах тваринного та рослинного походження (розрахунковим методом) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 87.31 14.55
    т7.33 Досліджння руктів, овочів та продуктів їх переробки – сірчистий ангідрид (кількісний метод) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 1318.85 219.81
    т7.34 Дослідження цукрів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 289.36 48.23
    т7.35.1 Фізико-хімічні дослідження парфумерно-косметичних та піно-мийних засобів: визначення зовнішнього вигляду, кольору, однорідності, запаху 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 159.62 26.60
    т7.35.2 Фізико-хімічні дослідження парфумерно-косметичних та піно-мийних засобів: визначення масової частки води і летких речовин 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 341.30 56.88
    т7.35.3 Фізико-хімічні дослідження парфумерно-косметичних та піно-мийних засобів: дослідження водневого показника (рН) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 277.50 46.25
    т7.37.1 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: кольоровість 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 139.88 23.31
    т7.37.10 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: рН 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 217.34 36.22
    т7.37.11 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: цукри 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 154.98 25.83
    т7.37.12 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: кислотність та лужність 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 141.36 23.56
    т7.37.14 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: металеві, магнітні, сторонні домішки 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 139.88 23.31
    т7.37.16 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: жир 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 344.40 57.40
    т7.37.17 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: феродомішки 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.37.2 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: каламутність 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 139.88 23.31
    т7.37.20 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: дріб’язок 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.37.3 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: зола 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 143.77 23.96
    т7.37.4 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: волога та сухі речовини 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 139.88 23.31
    т7.37.5 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: редукувальні речовини 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 295.34 49.22
    т7.37.7 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: крохмаль 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.37.9 Фізико-хімічні дослідження цукру та кондитерських виробів: сахароза 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 154.98 25.83
    т7.38.2 Фізико-хімічні дослідження плодоовочевої продукції (гриби): масова частка мінеральних домішок 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.39.1 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка титрованих кислот 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 151.40 25.23
    т7.39.10 Фізико-хімічні дослідження соків: масова концентрація летких кислот 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 64.78 10.80
    т7.39.2 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка розчинних сухих речовин 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 350.56 58.43
    т7.39.3 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка м’якоті 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 139.88 23.31
    т7.39.4 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка хлоридів 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 156.24 26.04
    т7.39.5 Фізико-хімічні дослідження соків: масова частка сахарози 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 75.40 12.57
    т7.39.6 Фізико-хімічні дослідження соків: лужність золи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 290.33 48.39
    т7.39.7 Фізико-хімічні дослідження соків: етиловий спирт 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 1128.89 188.15
    т7.39.8 Фізико-хімічні дослідження соків: масова концентрація кислот 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 61.36 10.23
    т7.40.1 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення якості упаковки та маркування 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.10 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка оцтової кислоти 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 61.36 10.23
    т7.40.11 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка кухонної солі 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 66.10 11.02
    т7.40.12 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка жиру 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 175.73 29.29
    т7.40.13 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка азоту (білку) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 72.79 12.13
    т7.40.14 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка сирої клітковини 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 85.48 14.25
    т7.40.15 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка водорозчинних екстрактивних речовин 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.2 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення маси нетто 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.3 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення зараженості шкідниками, металевих домішок та інших 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.4 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення сторонніх мінеральних домішок 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.5 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення крупності помелу 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.6 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: визначення летких зерен білого та чорного перця горошком 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.29 10.05
    т7.40.7 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка вологи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 169.74 28.29
    т7.40.8 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка золи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 139.88 23.31
    т7.40.9 Фізико-хімічні дослідження спецій, прянощів та пряних трав: масова частка ефірних олій 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 76.88 12.81
    т7.41.1 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка вологи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.10 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: зерна пошкоджені комахами 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.2 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: маса нетто 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.3 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка водорозчинних екстрактивних речовин 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.4 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка золи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.5 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: масова частка металевих домішок, сторонніх домішок 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.6 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: крупність помелу 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.7 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: розмір 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.41.8 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: рН 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 138.43 23.07
    т7.41.9 Фізико-хімічні дослідження кави, чаю: розчинність 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 60.97 10.16
    т7.42.1 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: масова частка вологи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 284.63 47.44
    т7.42.2 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: масова частка екстракту в сухій речовині 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.96 46.83
    т7.42.3 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: кількість карамельних зернят 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 100.78 16.80
    т7.42.4 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: масова частка смітної домішки 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 100.78 16.80
    т7.42.5 Фізико-хімічні дослідження солоду пивоварного: колір 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.96 46.83
    т7.43.1 Фізико-хімічні дослідження пива: об’ємна частка спирту 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.60 46.77
    т7.43.2 Фізико-хімічні дослідження пива: колір 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.96 46.83
    т7.43.3 Фізико-хімічні дослідження пива: кислотність 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 282.47 47.08
    т7.43.4 Фізико-хімічні дослідження пива: масова частка діоксиду вуглецю 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.96 46.83
    т7.43.5 Фізико-хімічні дослідження пива: масова частка сухої речовини в початковому суслі 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.96 46.83
    т7.44.1 Фізико-хімічні дослідження вина: об’ємна частка етилового спирту 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 280.60 46.77
    т7.44.10 Фізико-хімічні дослідження вина: визначення масової концентрації летких кислот у перерахунку на оцтову кислоту 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 585.19 97.53
    т7.44.11 Фізико-хімічні дослідження вина: визначення масової концентрації загальної сірчистої кислоти у вині 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 1028.76 171.46
    т7.44.16 Фізико-хімічні дослідження вина: густина 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 150.73 25.12
    т7.44.2 Фізико-хімічні дослідження вина: масова концентрація цукру 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 1646.03 274.34
    т7.44.3 Фізико-хімічні дослідження вина: масова концентрація титрованих кислот 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 311.74 51.96
    т7.44.6 Фізико-хімічні дослідження вина: рН 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 217.73 36.29
    т7.45.1 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення об’ємної частки спирту етилового 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 551.17 91.86
    т7.45.11 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення масової концентрації сухого залишку 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 551.17 91.86
    т7.45.13 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення повноти наливу 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 551.17 91.86
    т7.45.14 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення міцності горілок ареометром 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 551.17 91.86
    т7.45.15 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення лужності 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 553.24 92.21
    т7.45.16 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: масова частка цукрів у перерахунку на інвертний 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 1183.09 197.18
    т7.45.17 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення вільної і загальної сірчистої кислоти 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 1028.76 171.46
    т7.45.2 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення проби на чистоту 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 553.39 92.23
    т7.45.3 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення проби на фурфурол 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 565.19 94.20
    т7.45.4 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення окиснюваності спирту 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 552.79 92.13
    т7.45.7 Фізико-хімічні дослідження горілки, лікеро-горілчаних виробів: визначення масової концентрації кислот 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 555.65 92.61
    т7.5.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: азоту та сирого протеїну (білка) 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 181.49 30.25
    т7.5.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: кальцію 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 486.60 81.10
    т7.5.3 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: золи 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 472.66 78.78
    т7.5.4 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: кислотності 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 72.43 12.07
    т7.5.5 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: рН 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 62.74 10.46
    т7.5.6 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах титрометричним методом: органічних кислот 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 412.49 68.75
    т7.6 Визначення масової частки натрія хлористого в кормах 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 887.00 147.83
    т7.7.1 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом екстракції: жиру 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 612.62 102.10
    т7.7.2 Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом екстракції: сирої клітковини 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 135.62 22.60
    т7.8 Визначення у кормах, кормових добавках, преміксах золи ваговим методом 07Фізико-хімічні дoслідження [25.02.2021 №395] 69.12 11.52