• In English
  • Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т10.1.1 Реакція: на пероксидазу 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 32.08 5.35
    т10.1.2 Реакція: на фосфатазу 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 31.44 5.24
    т10.1.3 Реакція: з міддю сірчанокислою 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 31.63 5.27
    т10.2.1 Визначення: сірководню 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 34.30 5.72
    т10.2.10 Визначення: масової частки складових частин у консервах, пресервах 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 55.33 9.22
    т10.2.11 Визначення: масової частки відстоїв олії до риби в консервах, пресервах 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 67.44 11.24
    т10.2.12 Визначення: сторонніх домішок (піску) 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 30.01 5.00
    т10.2.3 Визначення: масової частки сухих речовин 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 296.32 49.39
    т10.2.4 Визначення: масової частки білкових речовин 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 312.96 52.16
    т10.2.5 Визначення: рН 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 34.50 5.75
    т10.2.6 Визначення: глазурі 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 158.92 26.49
    т10.2.7 Визначення: жиру методом екстракції 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 116.63 19.44
    т10.2.8 Визначення: вологи ваговим методом 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 60.26 10.04
    т10.2.9 Визначення: нітратів у консервах, пресервах іонометричним методом 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 89.38 14.90
    т10.3 Визначення масової частки складових частин в соусі (риба) 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 21.06 3.51
    т10.4.1 Визначення титрометричним методом: числа омилення 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 155.72 25.95
    т10.4.10 Визначення титрометричним методом: стійкості емульсії 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 27.98 4.66
    т10.4.11 Визначення титрометричним методом: пероксидного числа 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 81.90 13.65
    т10.4.12 Визначення титрометричним методом: титрованих кислот 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 98.17 16.36
    т10.4.13 Визначення титрометричним методом: кислотності 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 59.62 9.94
    т10.4.15 Визначення титрометричним методом: уротропіну 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 188.74 31.46
    т10.4.2 Визначення титрометричним методом: йодного числа 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 129.90 21.65
    т10.4.3 Визначення титрометричним методом: неомилених речовин 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 131.18 21.86
    т10.4.4 Визначення титрометричним методом: кислотного числа 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 155.89 25.98
    т10.4.5 Визначення титрометричним методом: перекисного числа 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 147.23 24.54
    т10.4.6 Визначення титрометричним методом: аміаку та азотолетких основ 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 150.31 25.05
    т10.4.8 Визначення титрометричним методом: вмісту хлористого натрію 10Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки [25.02.2021 №395] 83.03 13.84