In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
0
поширень
Назва
Номер
Група
Коефіціент
Вартість
У т.ч. ПДВ
Документ
Примітка
т11.1 Визначення вологи та летких речовин ваговим методом
т11.1
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.01822
58.68
9.78
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.10.1 Визначення вітамінів у яйцях: вітаміну А в яйцях
т11.10.1
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.0542
174.56
29.09
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.10.2 Визначення вітамінів у яйцях: вітаміну В2 у жовтку
т11.10.2
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.05349
172.28
28.71
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.10.3 Визначення вітамінів у яйцях: вітаміну В2 у білку
т11.10.3
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.05692
183.32
30.55
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.11 Визначення каротиноїдів у жовтку
т11.11
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.02196
70.73
11.79
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.12 Дослідження яєць та яєчної продукції: розчинність
т11.12
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.04731
152.38
25.40
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.13 Визначення масової частки вільних жирних кислот, у перерахунку на олеїнову кислоту
т11.13
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.08857
285.26
47.54
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.14 Визначення стороннього запаху (затхлий, солодовий, пліснявий)
т11.14
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.01538
49.54
8.26
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.15 Визначення масової частки розчинних сухих речовин рефрактометричним методом у продуктах перероблення фруктів та овочів
т11.15
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.08104
261.01
43.50
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.17 Визначення масової частки сухої речовини в яйцях та яєчній продукції
т11.17
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.14581
469.62
78.27
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.18 Визначення масової частки жиру в яйцях та яєхчній продукції
т11.18
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.0584
188.10
31.35
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.19 Визначення масової частки білкових речовин в яйцях та яєчній продукції
т11.19
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.2105
677.98
113.00
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.2 Визначення стійкості емульсії, незруйнованої емульсії (майонези)
т11.2
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.02271
73.14
12.19
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.3 Визначення масової частки золи (жири, олії)
т11.3
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.02004
64.55
10.76
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.1 Визначення титрометричним методом: колірного числа
т11.4.1
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.01054
33.95
5.66
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.10 Визначення титрометричним методом: йодного числа
т11.4.10
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.03048
98.17
16.36
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.12 Визначення титрометричним методом: мила
т11.4.12
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.02003
64.51
10.75
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.3 Визначення титрометричним методом: показника заломлення
т11.4.3
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.00855
27.54
4.59
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.4 Визначення титрометричним методом: перекисного числа
т11.4.4
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.03406
109.70
18.28
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.5 Визначення титрометричним методом: кислотного числа
т11.4.5
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.03324
107.06
17.84
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.6 Визначення титрометричним методом: нерозчинних домішок
т11.4.6
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.02771
89.24
14.87
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.7 Визначення титрометричним методом: неомилених речовин
т11.4.7
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.0291
93.72
15.62
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.8 Визначення титрометричним методом: числа омилення
т11.4.8
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.02634
84.84
14.14
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.4.9 Визначення титрометричним методом: пероксидного числа
т11.4.9
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.0429
138.17
23.03
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.5 Визначення загальної кислотності (у перерахунку на яблучну кислоту, %)
т11.5
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.00949
30.56
5.09
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.6 Визначення рН у маргарині, майонезі
т11.6
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.04276
137.72
22.95
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.7 Визначення масової частки солі в маргарині, майонезі
т11.7
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.06652
214.25
35.71
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.8.1 Визначення фотоколориметричним методом: вітаміну А
т11.8.1
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.07663
246.82
41.14
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.8.2 Визначення фотоколориметричним методом: вітаміну Е
т11.8.2
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.07377
237.60
39.60
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.1 Визначення в олії: прозорості
т11.9.1
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.01418
45.67
7.61
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.10 Визначення в олії: воску та воскоподібних речовин
т11.9.10
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.01708
55.01
9.17
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.11 Визначення в олії: анізидинового числа
т11.9.11
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.14215
457.84
76.31
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.12 Визначення в олії: ступеня прозорості
т11.9.12
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.01708
55.01
9.17
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.2 Визначення в олії: стійкості емульсії
т11.9.2
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.00869
27.98
4.66
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.4 Визначення в олії: колірного числа
т11.9.4
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.05365
172.80
28.80
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.5 Визначення в олії: кислотного числа
т11.9.5
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.0703
226.43
37.74
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.6 Визначення в олії: пероксидного числа
т11.9.6
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.32953
1061.35
176.89
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.7 Визначення в олії: масової частки фосфоровмісних речовин
т11.9.7
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.10104
325.43
54.24
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.8 Визначення в олії: масової частки нежирових домішок
т11.9.8
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.47592
1532.84
255.47
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т11.9.9 Визначення в олії: масової частки вологи та летких речовин
т11.9.9
11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395]
0.03393
109.28
18.21
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395