• In English
  • Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції

    Назва Номер Група Коефіціент Вартість У т.ч. ПДВ Документ Примітка
    т11.1 Визначення вологи та летких речовин ваговим методом т11.1 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.01822 58.68 9.78
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.10.1 Визначення вітамінів у яйцях: вітаміну А в яйцях т11.10.1 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.0542 174.56 29.09
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.10.2 Визначення вітамінів у яйцях: вітаміну В2 у жовтку т11.10.2 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.05349 172.28 28.71
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.10.3 Визначення вітамінів у яйцях: вітаміну В2 у білку т11.10.3 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.05692 183.32 30.55
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.11 Визначення каротиноїдів у жовтку т11.11 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.02196 70.73 11.79
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.12 Дослідження яєць та яєчної продукції: розчинність т11.12 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.04731 152.38 25.40
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.13 Визначення масової частки вільних жирних кислот, у перерахунку на олеїнову кислоту т11.13 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.08857 285.26 47.54
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.14 Визначення стороннього запаху (затхлий, солодовий, пліснявий) т11.14 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.01538 49.54 8.26
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.15 Визначення масової частки розчинних сухих речовин рефрактометричним методом у продуктах перероблення фруктів та овочів т11.15 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.08104 261.01 43.50
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.17 Визначення масової частки сухої речовини в яйцях та яєчній продукції т11.17 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.14581 469.62 78.27
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.18 Визначення масової частки жиру в яйцях та яєхчній продукції т11.18 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.0584 188.10 31.35
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.19 Визначення масової частки білкових речовин в яйцях та яєчній продукції т11.19 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.2105 677.98 113.00
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.2 Визначення стійкості емульсії, незруйнованої емульсії (майонези) т11.2 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.02271 73.14 12.19
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.3 Визначення масової частки золи (жири, олії) т11.3 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.02004 64.55 10.76
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.1 Визначення титрометричним методом: колірного числа т11.4.1 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.01054 33.95 5.66
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.10 Визначення титрометричним методом: йодного числа т11.4.10 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.03048 98.17 16.36
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.12 Визначення титрометричним методом: мила т11.4.12 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.02003 64.51 10.75
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.3 Визначення титрометричним методом: показника заломлення т11.4.3 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.00855 27.54 4.59
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.4 Визначення титрометричним методом: перекисного числа т11.4.4 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.03406 109.70 18.28
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.5 Визначення титрометричним методом: кислотного числа т11.4.5 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.03324 107.06 17.84
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.6 Визначення титрометричним методом: нерозчинних домішок т11.4.6 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.02771 89.24 14.87
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.7 Визначення титрометричним методом: неомилених речовин т11.4.7 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.0291 93.72 15.62
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.8 Визначення титрометричним методом: числа омилення т11.4.8 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.02634 84.84 14.14
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.4.9 Визначення титрометричним методом: пероксидного числа т11.4.9 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.0429 138.17 23.03
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.5 Визначення загальної кислотності (у перерахунку на яблучну кислоту, %) т11.5 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.00949 30.56 5.09
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.6 Визначення рН у маргарині, майонезі т11.6 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.04276 137.72 22.95
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.7 Визначення масової частки солі в маргарині, майонезі т11.7 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.06652 214.25 35.71
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.8.1 Визначення фотоколориметричним методом: вітаміну А т11.8.1 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.07663 246.82 41.14
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.8.2 Визначення фотоколориметричним методом: вітаміну Е т11.8.2 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.07377 237.60 39.60
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.1 Визначення в олії: прозорості т11.9.1 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.01418 45.67 7.61
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.10 Визначення в олії: воску та воскоподібних речовин т11.9.10 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.01708 55.01 9.17
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.11 Визначення в олії: анізидинового числа т11.9.11 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.14215 457.84 76.31
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.12 Визначення в олії: ступеня прозорості т11.9.12 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.01708 55.01 9.17
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.2 Визначення в олії: стійкості емульсії т11.9.2 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.00869 27.98 4.66
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.4 Визначення в олії: колірного числа т11.9.4 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.05365 172.80 28.80
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.5 Визначення в олії: кислотного числа т11.9.5 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.0703 226.43 37.74
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.6 Визначення в олії: пероксидного числа т11.9.6 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.32953 1061.35 176.89
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.7 Визначення в олії: масової частки фосфоровмісних речовин т11.9.7 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.10104 325.43 54.24
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.8 Визначення в олії: масової частки нежирових домішок т11.9.8 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.47592 1532.84 255.47
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т11.9.9 Визначення в олії: масової частки вологи та летких речовин т11.9.9 11Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції [25.02.2021 №395] 0.03393 109.28 18.21
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395