• In English
  • Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т8.13.1 Визначення фотоколориметричним методом: нітратів 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 121.64 20.27
    т8.13.2 Визначення фотоколориметричним методом: нітритів 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 104.12 17.35
    т8.13.3 Визначення фотоколориметричним методом: загального фосфору 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 130.34 21.72
    т8.13.4 Визначення фотоколориметричним методом: активності кислої фосфатази 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 160.66 26.78
    т8.13.5 Визначення фотоколориметричним методом: каротиноїдів 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 84.13 14.02
    т8.13.6 Визначення фотоколориметричним методом: вітаміну А 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 163.43 27.24
    т8.14 Визначення масової частки нітриту натрія (м’ясо, м’ясопродукти) 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 235.31 39.22
    т8.15.1 Визначення титрометричним методом: крохмалю 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 82.72 13.79
    т8.15.10 Визначення титрометричним методом: перекисного числа жиру 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 97.08 16.18
    т8.15.2 Визначення титрометричним методом: хлористого натрію 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 100.58 16.76
    т8.15.3 Визначення титрометричним методом: летких жирних кислот (аміаку) 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 146.71 24.45
    т8.15.4 Визначення титрометричним методом: білка 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 175.56 29.26
    т8.15.5 Визначення титрометричним методом: кальцію (у м’ясі механічного обвалювання) 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 92.15 15.36
    т8.15.6 Визначення титрометричним методом: масової частки кісткових включень 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 30.56 5.09
    т8.15.8 Визначення титрометричним методом: кислотності 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 68.83 11.47
    т8.15.9 Визначення титрометричним методом: кислотного числа жиру 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 95.27 15.88
    т8.16.1 Визначення у м’ясі, печінці та яйцях: вітаміну В1 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 181.04 30.17
    т8.16.2 Визначення у м’ясі, печінці та яйцях: вітаміну В2 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 185.65 30.94
    т8.17 Визначення масової частки білкових речовин методом Кельдаля, яєчний порошок 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 211.15 35.19
    т8.19 Визначення води технологічної (хімічний тест) – філе, кури охолоджені 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 1846.13 307.69
    т8.2.1 Визначення: рН м’яса 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 67.34 11.22
    т8.2.10 Визначення: вмісту загального фосфору ваговим методом 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 494.56 82.43
    т8.2.11 Визначення: вмісту крохмалю 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 1067.40 177.90
    т8.2.13 Визначення: суха речовина 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 372.74 62.12
    т8.2.14 Визначення: масова частка хліба 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 1342.24 223.71
    т8.2.18 Визначення: зола 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 669.54 111.59
    т8.2.2 Визначення: масової частки фаршу до маси напівфабрикату (пельменя тощо) 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 51.60 8.60
    т8.2.24 Визначення: сторонніх домішок у консервах 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 61.13 10.19
    т8.2.25 Визначення: масової частки м’яса та жиру в консервах 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 111.60 18.60
    т8.2.3 Визначення: маси одного напівфабрикату (пельменя тощо) 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 58.94 9.82
    т8.2.4 Визначення: кісткових включень ваговим методом 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 103.36 17.23
    т8.2.5 Визначення: вуглеводів 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 80.48 13.41
    т8.2.6 Визначення: вмісту загального жиру екстракційним методом 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 359.12 59.85
    т8.2.7 Визначення: хлориду натрію методом Волхарта 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 333.32 55.55
    т8.2.8 Визначення: вмісту вільного жиру екстракційним методом 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 492.40 82.07
    т8.2.9 Визначення: вологи ваговим методом 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 264.20 44.03
    т8.20 Визначення води технологічної (хімічний тест, крапельний тест) – заморожені кури 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 2519.72 419.95
    т8.5 Визначення масової частки сухої речовини, яєчний порошок 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 50.40 8.40
    т8.6 Визначення вологи в яєчному порошку 08Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва [25.02.2021 №395] 51.47 8.58