• In English
  • Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т14.1.1 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: діастазної активності 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 60.61 10.10
    т14.1.10 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: падевого меду 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 24.92 4.15
    т14.1.11 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: загальної кислотності 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 40.81 6.80
    т14.1.2 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: інвертованого цукру 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 43.93 7.32
    т14.1.3 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: граничнодопустимого вмісту інвертованого цукру 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 32.59 5.43
    т14.1.4 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: домішки штучного інвертованого цукру 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 32.63 5.44
    т14.1.5 Визначення у меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами: сахарози (тростинного цукру) 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 42.19 7.03
    т14.3.1 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: діастазного числа фотоколориметричним методом 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 179.75 29.96
    т14.3.10 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: масової частки відновлюваних цукрів та сахарози 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 277.67 46.28
    т14.3.2 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: вмісту гідрооксиметилфурфуролу (ГМФ) 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 150.29 25.05
    т14.3.3 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: масової частки редукуючих цукрів 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 177.50 29.58
    т14.3.4 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: кислотності 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 69.02 11.50
    т14.3.5 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: якісної реакції на наявність паді 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 74.21 12.37
    т14.3.6 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: масової частки води 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 26.41 4.40
    т14.3.7 Визначення у меду згідно з ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови»: механічних домішок 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 54.40 9.07
    т14.4 Органолептичні дослідження меду (колір, смак, запах, консистенція, кристалізація, ознаки закисання) 14Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва [25.02.2021 №395] 36.78 6.13