• In English
  • Фізико-хімічні дослідження зернoвих

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т12.1.1 Визначення титрометричним методом кислотності 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 40.74 6.79
    т12.1.2 Визначення титрометричним методом кислотного числа жиру 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 125.96 20.99
    т12.1.3 Визначення титрометричним методом перекисного числа жиру 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 95.08 15.85
    т12.10 Визначення масової частки золи (кава, какао) 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 238.44 39.74
    т12.11 Визначення масової частки кальцію (кухонна сіль) 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 90.64 15.11
    т12.12 Визначення хлору (сіль кухонна) 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 132.47 22.08
    т12.15 Визначення вологи вироби хлібобулочні 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 51.47 8.58
    т12.16 Визначення кислотності у виробах хлібобулочних 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 63.04 10.51
    т12.2.1 Визначення вологи ваговим методом 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 36.46 6.08
    т12.2.11 Визначення склоподібності 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 39.19 6.53
    т12.2.13 Визначення масова частка білка в перерахунку на суху речовину, % 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 292.13 48.69
    т12.2.2 Визначення шкідників хлібних запасів 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 39.46 6.58
    т12.2.3 Визначення наявності побічних і мінеральних домішок (піску), зараженості шкідниками хлібних запасів 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 47.45 7.91
    т12.2.4 Визначення мінеральних домішок 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 39.71 6.62
    т12.2.5 Визначення металомагнітних домішок 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 45.71 7.62
    т12.2.6 Визначення жовтого пігменту 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 56.14 9.36
    т12.2.7 Визначення прихованого заселення комахами 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 31.82 5.30
    т12.2.8 Визначення індексу осадження 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 43.78 7.30
    т12.2.9 Визначення клейковини 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 66.92 11.15
    т12.3 Визначення зернової домішки в зерні та зернопродуктах 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 60.94 10.16
    т12.4 Визначення шкідників в зерні та зернопродуктах (комах, личинок) 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 120.40 20.07
    т12.5.1 Визначення в хлібі пористості 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 45.67 7.61
    т12.5.2 Визначення в хлібі хлористого натрію 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 102.71 17.12
    т12.5.3 Визначення в хлібі масової частки цукру 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 213.06 35.51
    т12.5.4 Визначення в хлібі масової частки жиру 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 220.56 36.76
    т12.5.5 Визначення в хлібі кислотності 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 60.61 10.10
    т12.5.6 Визначення в хлібі вологості 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 80.48 13.41
    т12.6.10 Визначення в борошні зараженості і забрудненості шкідниками 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 63.06 10.51
    т12.6.4 Визначення в борошні мінеральної домішки 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 55.10 9.18
    т12.6.5 Визначення в борошні вологи 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 117.34 19.56
    т12.6.6 Визначення в борошні золи 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 186.38 31.06
    т12.6.7 Визначення в борошні крупності помелу 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 79.04 13.17
    т12.6.8 Визначення в борошні клейковини сирої 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 174.83 29.14
    т12.6.9 Визначення в борошні металомагнітної домішки 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 63.06 10.51
    т12.7 Визначення масової частки деформованих виробів (макаронні вироби) 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 88.76 14.79
    т12.8 Визначення масової частки крихти у макаронних виробах 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 37.75 6.29
    т12.9 Визначення масової частки золи (цукор) 12Фізико-хімічні дослідження зернoвих [25.02.2021 №395] 88.15 14.69