• In English
  • Органолептичні дослідження

    Назва Група Вартість
    У т.ч. ПДВ
    т17.1.1 Органолептичні дослідження м’яса та м’ясопродуктів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 31.21 5.20
    т17.1.2 Органолептичні дослідження молока та молочних продуктів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 30.12 5.02
    т17.1.3 Органолептичні дослідження яєць та яйцепродуктів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 30.53 5.09
    т17.1.4 Органолептичні дослідження риби та рибопродуктів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 30.98 5.16
    т17.1.5 Органолептичні дослідження жирів тваринного та рослинного походження 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 25.70 4.28
    т17.1.6 Органолептичні дослідження ендокринно-ферментної та кишкової сировини 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 35.63 5.94
    т17.1.9 Органолептичні дослідження консервів, пресервів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 26.54 4.42
    т17.10.1 Органолептичні дослідження харчових добавок: цукор ванільний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 156.24 26.04
    т17.10.2 Органолептичні дослідження харчових добавок: оцти з харчової сировини 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.49 6.08
    т17.10.3 Органолептичні дослідження харчових добавок: сіль кухонна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 52.46 8.74
    т17.10.4 Органолептичні дослідження харчових добавок: сіль йодована 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 52.46 8.74
    т17.11.1 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: води мінеральні фасовані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.10 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: соки плодові та ягідні з м’якоттю 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.11 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: соки з цитрусових плодів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.12 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: сік виноградний натуральний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.2 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: консерви, соки та напої дієтичні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.3 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: соки плодово-ягідні спиртовані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.4 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: напої безалкогольні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.5 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: солод пивоварний ячмінний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.6 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: сиропи 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.7 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: консерви, соки відновлені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.8 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: консерви, сік томатний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.11.9 Органолептичні дослідження безалкогольних напоїв: води мінеральні питні лікувальні та лікувально-столові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.1 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: начинка сливова для пирогів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.10 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: мармелад 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.11 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: цукор білий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 156.24 26.04
    т17.12.12 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: меляса із тростинного цукру-сирцю 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 156.24 26.04
    т17.12.13 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: глазурі та маси для формування 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.14 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: нуга, збивний лукум, рахат-лукум, кос-халва, ойла, ала, алані, дайма-ойла, шербет, чурчхела, вершкове поліно, вершкова ковбаска, східні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.15 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: фруктовій основі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.16 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: вироби з кондитерської маси для формування 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.17 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: торти, тістечка 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.18 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: напівфабрикати кондитерські, маси горіхові та шоколадно-горіхові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.19 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: пастила, зефір 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.12.2 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: цукор рідкий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 156.24 26.04
    т17.12.20 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: шоколад 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.3 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: концентрати на основі плодових і ягідних екстрактів: муси, желе, концентрати молочні: киселі, креми желейні, креми заварні, гарячий шоколад, 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 60.46 10.08
    т17.12.4 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: карамель: льодяникова, з начинкою 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.5 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: цукерки 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.6 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: козинаки, грильяж, арахіс, соя, ядро соняшникового насіння, горіхи в цукрі, цукровій пудрі, горіхи солоні, мак з горіхами, набат, чайгу, 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.7 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: халва 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.12.8 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: драже 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.12.9 Органолептичні дослідження цукру та цукристих продуктів: ірис 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.1 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: хрін столовий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.13.10 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: перець духмяний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.11 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: імбир 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.12 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: гвоздика 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.13 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: кориця 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.14 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: кардамон 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.15 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: перець червоний мелений 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.16 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: коріандр 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.17 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: кмин 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.18 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: бадьян 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.13.19 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: цикорій сушений 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.13.2 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: гірчиця харчова 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.3 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: суміші пряно-ароматичні для перших i других обідніх страв 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.4 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: соуси салатні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.5 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: порошок гірчичний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.6 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: ванілін 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.7 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: лист лавровий сухий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.8 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: шафран 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.13.9 Органолептичні дослідження прянощів та приправ: трава майорану 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.1 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: чорниця 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.10 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: кавуни продовольчі свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.11 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: соуси фруктові із субтропічних плодових культур 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.13 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: порічки червоні свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.14 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: порічки білі свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.15 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти потерті або подрібнені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.16 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: варення 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.17 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: джеми 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.18 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: журавлина свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.19 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: брусниця свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.2 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: ожина 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.20 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.21 Органолептичні дослідження компоти асорті українські 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.22 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: повидло 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.23 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: цукати 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.24 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: соуси фруктові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.25 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: напівфабрикати концентровані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.26 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: наповнювачі з фруктів та овочів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.27 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: агрус свіжий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.28 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: айва свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.29 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: кизил свіжий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.3 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: сливи сушені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.30 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: персики свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.31 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: компоти 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.32 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: апельсини 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.33 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: мандарин 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.34 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: лимон 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.35 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: горіхи ліщини 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.36 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: виноград сушений 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.37 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: маринади плодові та ягідні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.38 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: яблука свіжі ранніх сортів дозрівання 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.39 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: горіхи волоські 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.4 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: виноград свіжий столовий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.40 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: алича дрібноплідна свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.41 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: груші свіжі пізніх сортів дозрівання 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.42 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: абрикоси свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.43 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: слива і алича крупноплідна свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.44 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: вишня свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.45 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: черешня свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.46 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: плоди граната свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.47 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти кісточкові сушені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.48 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти насіннєві сушені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.2.5 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: джем для діабетиків 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.6 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: варення для діабетиків 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.7 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: повидло для діабетиків 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.8 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: фрукти мариновані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.2.9 Органолептичні дослідження фруктів та продуктів їх переробки: консерви фруктові для дієтичного харчування 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.1 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: печиво 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.10 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні здобні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.11 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: соломка 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.12 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби булочні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.13 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.14 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: східні солодощі борошняні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.15 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вафлі листові та фігурні (напівфабрикат) 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.16 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: торти i тістечка 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.17 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: дріжджі хлібопекарські 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.18 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні сухарні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.19 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні бубличні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.2 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вафлі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.20 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні листкові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.21 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб здобний в упаковці 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.22 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні здобні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.23 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб із пшеничного борошна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.24 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби хлібобулочні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.25 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: сухарі панірувальні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.26 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб із пшеничного борошна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.3.3 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: крекер 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.4 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: вироби кондитерські пряникові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.5 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: галети 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.6 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: рулети бісквітні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.7 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: кекси 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.8 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: хліб із житнього та суміші житнього i пшеничного борошна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.3.9 Органолептичні дослідження хлібобулочних виробів: палички хлібні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.4.1 Органолептичні дослідження крохмалю та крохмалеподібних продуктів: крохмаль кукурудзяний сухий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.4.2 Органолептичні дослідження крохмалю та крохмалеподібних продуктів: крохмаль картопляний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.4.4 Органолептичні дослідження крохмалю та крохмалеподібних продуктів: патока крохмальна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.1 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: соуси делікатесні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.10 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, соуси томатні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.11 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: коренеплоди та бульбоплоди 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.12 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: коріандр-зелень свіжий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.13 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: перець солодкий свіжий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.14 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: баклажани свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.15 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: часник свіжий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.16 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: цибуля ріпчаста свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.17 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: томати свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.18 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: огірки свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.19 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста цвітна свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.2 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: морква столова молода свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.20 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, овочі мариновані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.21 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви. Ікра овочева 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.22 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста червоноголова свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.23 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: чіпси картопляні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.24 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: снеки картопляні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.25 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, суміші овочеві зимові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.26 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: зелень консервована 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.27 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви. Гриби мариновані та відварені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.28 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: томати консервовані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.29 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля для промислової переробки 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.3 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: редька літня свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.30 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: продукти томатні концентровані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.31 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: редиска свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.32 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: петрушка молода свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.33 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: цибуля зелена свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.34 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, овочі фаршировані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.35 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, квасоля консервована 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.36 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, перець солодкий маринований 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.37 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: напівфабрикати з овочевих культур для промислової переробки 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.38 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: буряк столовий свіжий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.39 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: морква свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.4 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: редька зимова свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.40 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: диня свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.41 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста білоголова свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.42 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: кукурудза цукрова консервована 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.43 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста квашена 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.44 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: горох овочевий свіжий для консервування 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.45 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля свіжа для переробки 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.5.46 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля свіжа продовольча заготовча і постачальна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.47 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: огірки солені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.48 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: помідори солені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.49 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, квасоля та горох зі шпиком або свинячим жиром в томатному соусі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.5 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: квасоля стручкова овочева свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.50 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: картопля сушена 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.51 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: консерви, салати овочеві 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.6 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: спаржа овочева свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.7 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: кабачки свіжі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.8 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста брюсельська свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.5.9 Органолептичні дослідження овочів та продуктів їх переробки: капуста кольрабі свіжа 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.6.1 Органолептичні дослідження насіння: ядро кунжуту смажене 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.6.2 Органолептичні дослідження насіння: ядро соняшникового насіння 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.7.1 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай чорний байховий фасований 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 44.48 7.41
    т17.7.10 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао-порошок 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.49 6.08
    т17.7.12 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао-масло 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.7.13 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао терте 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.7.14 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: напої кавові розчинні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.53 6.09
    т17.7.2 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай чорний байховий нефасований 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 44.48 7.41
    т17.7.3 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай зелений байховий фасований 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 44.48 7.41
    т17.7.4 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: чай зелений байховий нефасований 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 44.48 7.41
    т17.7.5 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: напої нерозчинні на основі кави, цикорію та злакових 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.49 6.08
    т17.7.6 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: кава натуральна розчинна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.53 6.09
    т17.7.7 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: напої розчинні на основі злакових та цикорію 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.49 6.08
    т17.7.8 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: консерви молочні. Кава натуральна зі згущеним молоком та цукром 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 36.49 6.08
    т17.7.9 Органолептичні дослідження чаю, кави та какао: какао-боби 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.1 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: концентрати для напоїв 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.10 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: коньяки України 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.11 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: соки плодово-ягідні зброджені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.12 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: настої спиртові з рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.13 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: спирти ароматні з рослинної сировини i ефірних олій 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.14 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: шампанське України 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.8.15 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали для шампанського України та вин ігристих 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.16 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали оброблені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.17 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.18 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина ігристі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.19 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вермути 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.2 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: солод пивоварний пшеничний 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.20 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина плодово-ягідні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.21 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали плодово-ягідні оброблені 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.22 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої на основі вина 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.23 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: спирти етилові із виноградної сировини 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.8.24 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої міцні з плодових спиртів 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.25 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина столові молоді 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.26 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина плодово-ягідні газовані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.27 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина плодово-ягідні ігристі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.28 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: спирт коньячний молодий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.29 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина ігристі для експорту 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.3 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: пиво 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.4 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: горілки i горілки особливі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.5 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої лікеро-горілчані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.6 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: напої слабоалкогольні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.7 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: морси плодово-ягідні спиртові 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.8 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: вина газовані 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.8.9 Органолептичні дослідження алкогольних напоїв: виноматеріали коньячні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.1 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: суміші з борошна для млинців i оладок 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.10 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: концентрат соєвий харчовий 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.11 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: пластівці круп’яні, кукурудзяні, пшеничні, круп’яні (з круп, із суміші круп, зернобобових та суміші круп і зернобобових) 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.12 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: боби арахісу 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.13 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: кунжут 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.14 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: вироби макаронні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.15 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа манна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.16 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: борошно житнє хлібопекарське 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.17 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: пластівці вівсяні 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.18 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа гречана 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.19 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа і пшоно шліфоване 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.2 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: концентрати харчові, солодкі страви, киселі 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 44.48 7.41
    т17.9.20 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа ячмінна 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.21 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: крупа пшоняна (Полтавська, Артек) 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.3 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: сухі суміші для приготування кексів, тортів, печива, пряників 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.4 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: розпушувач для печива-повітряні зерна, круп’яні палички, круп’яні батончики, круп’яні подушечки, круп’яні трубочки, фігурні вироби, хлібці, сухарики 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56
    т17.9.5 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: ядра бобів арахісу 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.30 5.55
    т17.9.7 Органолептичні дослідження хлібобулочних круп: борошно соєве харчове 17Органолептичні дослідження [25.02.2021 №395] 33.34 5.56