• In English
  • Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини

    Назва Номер Група Коефіціент Вартість У т.ч. ПДВ Документ Примітка
    т20.1 Визначення свіжості м’яса методом мікроскопічного аналізу т20.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.01814 58.43 9.74
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.10 Дослідження консервів (визначення БГКП методом НІЧ у консервах) т20.10 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05884 189.52 31.59
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.11 Визначення загальної кількості термофільних бактерій (ТАФАнМ) або спор термофільних бактерій т20.11 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04079 131.38 21.90
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.12 Визначення мезофільних сульфітредукуючих клостридій у консервах т20.12 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04078 131.34 21.89
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.13 Визначення дріжджів та пліснявих грибів у консервах т20.13 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.03477 111.98 18.66
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.14 Дослідження консервів на промстерильність-визначення КМАФАнМ, спороутворюючих та неспороутворюючих аеробів т20.14 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04092 131.80 21.97
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.15 Пробопідготовка консервів т20.15 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05221 168.16 28.03
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.16.1 Коагулазопозитивні стафілококи-золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus) та інші види ідентифікація т20.16.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05678 182.88 30.48
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.16.2 Коагулазопозитивні стафілококи-золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus) та інші види виявлення т20.16.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05036 162.20 27.03
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.16.3 Коагулазопозитивні стафілококи-золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus) та інші види визначення кількості т20.16.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05662 182.36 30.39
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.17.1 Бактерія роду бацилюс (у т. ч. Bacillus cereus) виявлення т20.17.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.11045 355.74 59.29
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.17.2 Бактерія роду бацилюс (у т. ч. Bacillus cereus) ідентифікація т20.17.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04848 156.14 26.02
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.18 Ботулінічні токсини т20.18 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.38615 1243.72 207.29
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.19 Клостридія ботулінум (Clostridium botulinum) т20.19 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.12038 387.72 64.62
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.2.1 Бактерії роду Протей (Proteus) виявлення т20.2.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.06247 201.20 33.53
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.2.2 Бактерії роду Протей (Proteus) ідентифікація т20.2.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05137 165.46 27.58
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.20.1 Мезофільні сульфітредукуючі клостридії (у тому числі Сl. рerfringens) виявлення т20.20.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.10547 339.70 56.62
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.20.2 Мезофільні сульфітредукуючі клостридії (у тому числі Сl. рerfringens) визначення кількості т20.20.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.0925 297.92 49.65
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.20.3 Мезофільні сульфітредукуючі клостридії (у тому числі Сl. рerfringens) ідентифікація т20.20.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.12672 408.14 68.02
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.21.2 Молочнокислі мікроорганізми визначення кількості т20.21.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05756 185.39 30.90
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.22.1 Сальмонела (Salmonella spp.) виявлення (ISO) т20.22.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.18212 586.57 97.76
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.22.2 Сальмонела (Salmonella spp.) ідентифікація т20.22.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04366 140.62 23.44
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.22.3 Сальмонела (Salmonella spp.) детекція бактерій роду сальмонела (Salmonella) з використанням автоматичного аналізатора Vidas т20.22.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.40645 1309.09 218.18
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.23.1 Лістерія (Listeria monocytogenes) виявлення т20.23.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.22705 731.28 121.88
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.23.2 Лістерія (Listeria monocytogenes) ідентифікація т20.23.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.10298 331.68 55.28
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.23.3 Лістерія (Listeria monocytogenes) визначення кількості т20.23.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.09855 317.41 52.90
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.23.4 Лістерія (Listeria monocytogenes) детекція бактерій роду лістерія (Listeria monocytogenes) з використанням автоматичного аналізатора Vidas (Відас) т20.23.4 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.48082 1548.62 258.10
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.24 Кишкова паличка (E. сoli) т20.24 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.07458 240.20 40.03
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.24.1 Кишкова паличка (E. сoli) метод найбільш ймовірного числа (ISO) т20.24.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.23267 749.39 124.90
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.24.2 Кишкова паличка (E. сoli) метод найбільш ймовірного числа т20.24.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.06435 207.26 34.54
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.24.3 Кишкова паличка (E. сoli) визначення кількості (ISO) т20.24.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.0835 268.93 44.82
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.25.1 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) виявлення т20.25.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04754 153.12 25.52
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.25.2 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) визначення кількості т20.25.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04754 153.12 25.52
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.25.3 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) ідентифікація т20.25.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04881 157.21 26.20
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.25.4 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) виявлення (ISO) т20.25.4 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05156 166.07 27.68
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.25.5 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) визначення кількості (ISO) т20.25.5 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05786 186.36 31.06
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.26 Дріжджі, мікроскопічні гриби (плісняви) т20.26 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.08097 260.78 43.46
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.27.1 Дослідження на Ентеробактерії виявлення т20.27.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.07088 228.29 38.05
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.27.2 Дослідження на Ентеробактерії ідентифікація т20.27.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.0707 227.71 37.95
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.28 Желатинрозріджуючі бактерії т20.28 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.07063 227.48 37.91
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.29 Пробопідготовка зразка для мікробіологічного дослідження т20.29 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.06789 218.66 36.44
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.3.1 Ентерококи виявлення т20.3.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.08 257.66 42.94
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.3.2 Ентерококи ідентифікація т20.3.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05137 165.46 27.58
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.30 Визначення E.sakazaki т20.30 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.0521 167.81 27.97
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.31 Дослідження харчової продукції та кормів на Pseudomonas aeruginosa т20.31 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05144 165.68 27.61
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.32.1 Дослідження на кампілобактер (Campylobacter) виявлення т20.32.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.37999 1223.87 203.98
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.32.2 Дослідження на кампілобактер (Campylobacter) визначення кількості т20.32.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.2583 831.94 138.66
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.32.3 Дослідження на кампілобактер (Campylobacter) ідентифікація т20.32.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.2583 831.94 138.66
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.35.1 Дослідження на шигела (Shigella) виявлення т20.35.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.19825 638.52 106.42
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.35.2 Дослідження на шигела (Shigella) ідентифікація т20.35.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.14149 455.71 75.95
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.36 Дослідження на визначення НІЧ коліформ згідно ISO т20.36 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.12207 393.17 65.53
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т21.5 Дослідження на Yersinia enterocolitica т21.5 21Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів [25.02.2021 №395] 0.07528 242.46 40.41
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.4.1 Патогенні вібріони (Vibrio parahaemolyticus) виявлення т20.4.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.09607 309.42 51.57
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.4.2 Патогенні вібріони (Vibrio parahaemolyticus) ідентифікація т20.4.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.09018 290.45 48.41
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.42 Визначення кількості молочнокислих бактерій т20.42 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.14489 466.66 77.78
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.43 Дослідження на V.paragemolyticus, V. Cholera (ISO) т20.43 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04286 138.05 23.01
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.44 Визначення кількості біфідобактерій т20.44 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.1668 537.23 89.54
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.46.1 Дослідження косметичних виробів виявлення Staphylococcus aureus т20.46.1 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.4442 1430.68 238.45
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.46.2 Дослідження косметичних виробів виявлення Escherichia coli т20.46.2 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.45497 1465.37 244.23
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.46.3 Дослідження косметичних виробів виявлення Pseudomonas aeruginosa т20.46.3 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.46122 1485.49 247.58
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.46.4 Дослідження косметичних виробів виявлення мезофільних аеробних бактерій т20.46.4 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.79414 2557.76 426.29
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.46.5 Дослідження косметичних виробів виявлення грибів та дріжджів т20.46.5 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.10204 328.66 54.78
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.46.6 Дослідження косметичних виробів виявлення специфічних та неспецифічних мікроорганізмів т20.46.6 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 1.40514 4525.68 754.28
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.6 Кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів т20.6 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.04332 139.52 23.25
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.7 Кількість термофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів т20.7 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.05925 190.84 31.81
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.8 Дослідження на спори термофільних аеробних бактерій т20.8 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.09576 308.42 51.40
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
    т20.9 Дослідження консервів (визначення молочнокислих бактерій) т20.9 20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395] 0.03904 125.74 20.96
    Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395