In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
0
поширень
Назва
Номер
Група
Коефіціент
Вартість
У т.ч. ПДВ
Документ
Примітка
т20.1 Визначення свіжості м’яса методом мікроскопічного аналізу
т20.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.01814
58.43
9.74
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.10 Дослідження консервів (визначення БГКП методом НІЧ у консервах)
т20.10
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05884
189.52
31.59
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.11 Визначення загальної кількості термофільних бактерій (ТАФАнМ) або спор термофільних бактерій
т20.11
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04079
131.38
21.90
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.12 Визначення мезофільних сульфітредукуючих клостридій у консервах
т20.12
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04078
131.34
21.89
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.13 Визначення дріжджів та пліснявих грибів у консервах
т20.13
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.03477
111.98
18.66
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.14 Дослідження консервів на промстерильність-визначення КМАФАнМ, спороутворюючих та неспороутворюючих аеробів
т20.14
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04092
131.80
21.97
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.15 Пробопідготовка консервів
т20.15
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05221
168.16
28.03
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.16.1 Коагулазопозитивні стафілококи-золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus) та інші види ідентифікація
т20.16.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05678
182.88
30.48
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.16.2 Коагулазопозитивні стафілококи-золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus) та інші види виявлення
т20.16.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05036
162.20
27.03
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.16.3 Коагулазопозитивні стафілококи-золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus) та інші види визначення кількості
т20.16.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05662
182.36
30.39
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.17.1 Бактерія роду бацилюс (у т. ч. Bacillus cereus) виявлення
т20.17.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.11045
355.74
59.29
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.17.2 Бактерія роду бацилюс (у т. ч. Bacillus cereus) ідентифікація
т20.17.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04848
156.14
26.02
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.18 Ботулінічні токсини
т20.18
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.38615
1243.72
207.29
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.19 Клостридія ботулінум (Clostridium botulinum)
т20.19
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.12038
387.72
64.62
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.2.1 Бактерії роду Протей (Proteus) виявлення
т20.2.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.06247
201.20
33.53
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.2.2 Бактерії роду Протей (Proteus) ідентифікація
т20.2.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05137
165.46
27.58
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.20.1 Мезофільні сульфітредукуючі клостридії (у тому числі Сl. рerfringens) виявлення
т20.20.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.10547
339.70
56.62
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.20.2 Мезофільні сульфітредукуючі клостридії (у тому числі Сl. рerfringens) визначення кількості
т20.20.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.0925
297.92
49.65
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.20.3 Мезофільні сульфітредукуючі клостридії (у тому числі Сl. рerfringens) ідентифікація
т20.20.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.12672
408.14
68.02
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.21.2 Молочнокислі мікроорганізми визначення кількості
т20.21.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05756
185.39
30.90
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.22.1 Сальмонела (Salmonella spp.) виявлення (ISO)
т20.22.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.18212
586.57
97.76
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.22.2 Сальмонела (Salmonella spp.) ідентифікація
т20.22.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04366
140.62
23.44
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.22.3 Сальмонела (Salmonella spp.) детекція бактерій роду сальмонела (Salmonella) з використанням автоматичного аналізатора Vidas
т20.22.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.40645
1309.09
218.18
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.23.1 Лістерія (Listeria monocytogenes) виявлення
т20.23.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.22705
731.28
121.88
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.23.2 Лістерія (Listeria monocytogenes) ідентифікація
т20.23.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.10298
331.68
55.28
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.23.3 Лістерія (Listeria monocytogenes) визначення кількості
т20.23.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.09855
317.41
52.90
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.23.4 Лістерія (Listeria monocytogenes) детекція бактерій роду лістерія (Listeria monocytogenes) з використанням автоматичного аналізатора Vidas (Відас)
т20.23.4
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.48082
1548.62
258.10
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.24 Кишкова паличка (E. сoli)
т20.24
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.07458
240.20
40.03
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.24.1 Кишкова паличка (E. сoli) метод найбільш ймовірного числа (ISO)
т20.24.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.23267
749.39
124.90
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.24.2 Кишкова паличка (E. сoli) метод найбільш ймовірного числа
т20.24.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.06435
207.26
34.54
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.24.3 Кишкова паличка (E. сoli) визначення кількості (ISO)
т20.24.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.0835
268.93
44.82
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.25.1 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) виявлення
т20.25.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04754
153.12
25.52
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.25.2 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) визначення кількості
т20.25.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04754
153.12
25.52
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.25.3 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) ідентифікація
т20.25.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04881
157.21
26.20
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.25.4 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) виявлення (ISO)
т20.25.4
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05156
166.07
27.68
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.25.5 Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії) визначення кількості (ISO)
т20.25.5
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05786
186.36
31.06
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.26 Дріжджі, мікроскопічні гриби (плісняви)
т20.26
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.08097
260.78
43.46
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.27.1 Дослідження на Ентеробактерії виявлення
т20.27.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.07088
228.29
38.05
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.27.2 Дослідження на Ентеробактерії ідентифікація
т20.27.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.0707
227.71
37.95
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.28 Желатинрозріджуючі бактерії
т20.28
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.07063
227.48
37.91
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.29 Пробопідготовка зразка для мікробіологічного дослідження
т20.29
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.06789
218.66
36.44
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.3.1 Ентерококи виявлення
т20.3.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.08
257.66
42.94
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.3.2 Ентерококи ідентифікація
т20.3.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05137
165.46
27.58
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.30 Визначення E.sakazaki
т20.30
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.0521
167.81
27.97
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.31 Дослідження харчової продукції та кормів на Pseudomonas aeruginosa
т20.31
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05144
165.68
27.61
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.32.1 Дослідження на кампілобактер (Campylobacter) виявлення
т20.32.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.37999
1223.87
203.98
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.32.2 Дослідження на кампілобактер (Campylobacter) визначення кількості
т20.32.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.2583
831.94
138.66
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.32.3 Дослідження на кампілобактер (Campylobacter) ідентифікація
т20.32.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.2583
831.94
138.66
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.35.1 Дослідження на шигела (Shigella) виявлення
т20.35.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.19825
638.52
106.42
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.35.2 Дослідження на шигела (Shigella) ідентифікація
т20.35.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.14149
455.71
75.95
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.36 Дослідження на визначення НІЧ коліформ згідно ISO
т20.36
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.12207
393.17
65.53
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т21.5 Дослідження на Yersinia enterocolitica
т21.5
21Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів [25.02.2021 №395]
0.07528
242.46
40.41
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.4.1 Патогенні вібріони (Vibrio parahaemolyticus) виявлення
т20.4.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.09607
309.42
51.57
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.4.2 Патогенні вібріони (Vibrio parahaemolyticus) ідентифікація
т20.4.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.09018
290.45
48.41
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.42 Визначення кількості молочнокислих бактерій
т20.42
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.14489
466.66
77.78
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.43 Дослідження на V.paragemolyticus, V. Cholera (ISO)
т20.43
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04286
138.05
23.01
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.44 Визначення кількості біфідобактерій
т20.44
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.1668
537.23
89.54
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.46.1 Дослідження косметичних виробів виявлення Staphylococcus aureus
т20.46.1
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.4442
1430.68
238.45
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.46.2 Дослідження косметичних виробів виявлення Escherichia coli
т20.46.2
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.45497
1465.37
244.23
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.46.3 Дослідження косметичних виробів виявлення Pseudomonas aeruginosa
т20.46.3
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.46122
1485.49
247.58
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.46.4 Дослідження косметичних виробів виявлення мезофільних аеробних бактерій
т20.46.4
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.79414
2557.76
426.29
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.46.5 Дослідження косметичних виробів виявлення грибів та дріжджів
т20.46.5
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.10204
328.66
54.78
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.46.6 Дослідження косметичних виробів виявлення специфічних та неспецифічних мікроорганізмів
т20.46.6
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
1.40514
4525.68
754.28
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.6 Кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів
т20.6
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.04332
139.52
23.25
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.7 Кількість термофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів
т20.7
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.05925
190.84
31.81
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.8 Дослідження на спори термофільних аеробних бактерій
т20.8
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.09576
308.42
51.40
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395
т20.9 Дослідження консервів (визначення молочнокислих бактерій)
т20.9
20Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини [25.02.2021 №395]
0.03904
125.74
20.96
Наказ Мінекономіки від 25.02.2021 №395