In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Центральна випробувальна Державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві
Портал знаходиться у стані розробки та наповнення
Людям із порушенням зору
A-
A+
Про нас
Про нас
Про нас
Структура
Історія
Підрозділи
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Законодавство
Законодавство
Національне законодавство
Законодавство ЄС
Послуги та тарифи
Послуги та тарифи
Бактеріологічне дослідження кормів, кормових добавок та преміксів
Бактеріологічні дослідження води (25.02.2021 №395)
Бактеріологічні дослідження захворювань тварин та об’єктів середовища життєдіяльності людини
Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним метoдoм
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Вимірювання показників факторів виробничого середовища
Вірусологічні дослідження (25.02.2021 №395)
Дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції
Дослідження продуктів тваринного та рослинного походження на мікробіологічні показники продовольчої сировини та інших об’єктів середовища життєдіяльності людини
Імунологічні дослідження
Мікологічні дoсліджeння
Органолептичні дослідження
Паразитологічна оцінка риби
Паразитологічні дослідження
Патоморфологічні дослідження
Радіологічні дослідження
Фізико-хімічні дoслідження
Фізико-хімічні дослідження води
Фізико-хімічні дослідження зернoвих
Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птaхівництва
Фізико-хімічні дослідження меду та прoдуктів бджільництва
Фізико-хімічні дослідження молока та молочних прoдуктів
Фізико-хімічні дослідження олії, жирів (тваринних і рослинних) та іншої прoдукції
Фізико-хімічні дослідження патологічного матеріалу
Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх перeрoбки
Фізико-хімічні дослідження сироватки, плазми крові та біологічнoго матеріалу
Хіміко-токсикологічні доcліджeння
Нашим замовникам
Нашим замовникам
Форми заявок на дослідження (випробування)
Наказ від 19 березня 2019 р. “Про відповідність акредитованої лабораторії критеріям уповноваження”
Сфера акредитації від 21.09.2022
Атестат 20476 від 21.09.2022
Уповноваження та акредитація
Реквізити
Корисні посилання
Контакти
Контакти
Контакти
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Послуги та тарифи
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу
0
поширень
Назва
Група
Вартість
У т.ч. ПДВ
т2.1.1 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4708.30
784.72
т2.1.2 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4815.52
802.59
т2.1.3 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5273.51
878.92
т2.1.4 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5332.07
888.68
т2.1.5 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6183.65
1030.61
т2.1.6 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8015.87
1335.98
т2.1.7 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
9847.04
1641.17
т2.14.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5141.50
856.92
т2.14.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5298.37
883.06
т2.14.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5806.16
967.69
т2.14.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6313.99
1052.33
т2.14.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6815.11
1135.85
т2.14.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8844.96
1474.16
т2.14.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
10870.78
1811.80
т2.15.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5502.86
917.14
т2.15.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5941.34
990.22
т2.15.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6770.03
1128.34
т2.15.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
7597.97
1266.33
т2.15.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8415.28
1402.55
т2.15.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
11730.41
1955.07
т2.15.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
15035.99
2506.00
т2.16.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5187.32
864.55
т2.16.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5291.48
881.91
т2.16.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5798.53
966.42
т2.16.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6304.78
1050.80
т2.16.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6802.87
1133.81
т2.16.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8828.92
1471.49
т2.16.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
10849.24
1808.21
т2.17.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4432.75
738.79
т2.17.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4969.40
828.23
т2.17.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5317.13
886.19
т2.17.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5771.60
961.93
т2.17.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6219.40
1036.57
т2.17.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8035.86
1339.31
т2.17.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
9848.27
1641.38
т2.18.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5076.82
846.14
т2.18.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5514.76
919.13
т2.18.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6343.98
1057.33
т2.18.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
7171.92
1195.32
т2.18.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
7991.68
1331.95
т2.18.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
11304.36
1884.06
т2.18.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
14609.94
2434.99
т2.19.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4753.84
792.31
т2.19.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4858.00
809.67
т2.19.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5365.02
894.17
т2.19.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5871.26
978.54
т2.19.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6369.36
1061.56
т2.19.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8395.40
1399.23
т2.19.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
10414.26
1735.71
т2.2.1 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4746.78
791.13
т2.2.2 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5213.83
868.97
т2.2.3 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5270.20
878.37
т2.2.4 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5725.91
954.32
т2.2.5 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6176.53
1029.42
т2.2.6 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8005.66
1334.28
т2.2.7 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
9830.78
1638.46
т2.20.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5135.24
855.87
т2.20.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5288.04
881.34
т2.20.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5794.99
965.83
т2.20.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6301.14
1050.19
т2.20.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6799.14
1133.19
т2.20.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8824.84
1470.81
т2.20.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
10843.37
1807.23
т2.21.1 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5135.24
855.87
т2.21.2 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5288.04
881.34
т2.21.3 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5794.99
965.83
т2.21.4 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6301.14
1050.19
т2.21.5 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6799.14
1133.19
т2.21.6 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8824.84
1470.81
т2.21.7 Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
10843.37
1807.23
т2.3.1 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4785.43
797.57
т2.3.2 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5190.67
865.11
т2.3.3 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5243.40
873.90
т2.3.4 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5700.66
950.11
т2.3.5 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
7037.68
1172.95
т2.3.6 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
9230.10
1538.35
т2.3.7 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
11388.30
1898.05
т2.4.1 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: одного зразка
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4252.10
708.68
т2.4.2 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: двох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
4782.24
797.04
т2.4.3 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: трьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5239.46
873.24
т2.4.4 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: чотирьох зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
5616.68
936.11
т2.4.5 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: п’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
6348.84
1058.14
т2.4.6 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: дев’яти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
8451.64
1408.61
т2.4.7 Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: тринадцяти зразків
02Визначення ветеринарних препаратів та вітамінів методом імуноферментного аналізу [25.02.2021 №395]
10551.98
1758.66